Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zit de ware ertussen? Gaby Blaaser verspreekt zich over afloop van ‘De Bachelorette’

Zit de ware ertussen? Gaby Blaaser verspreekt zich over afloop van ‘De Bachelorette’

Zit de ware ertussen? Gaby Blaaser verspreekt zich over afloop van ‘De Bachelorette’

Woensdag begon Gaby Blaaser op Videoland dan eindelijk haar zoektocht naar de ware liefde in ‘De Bachelorette’. Ook wij hebben genoten van de eerste dubbele aflevering, waarin Gaby kennismaakt met achttien potentiële liefdespartners. De grote vraag is natuurlijk: wie maakt er de meeste kans en zit er überhaupt een geschikt exemplaar tussen voor Gaby? Daar zullen we pas aan het eind van de reeks achterkomen, maar Gaby licht (per ongeluk) vast een tipje van de sluier op.

Kleine verspreking

Heeft één van de achttien mannen onder de romantische Zuid-Afrikaanse zon weten te verleiden? Het zou zomaar kunnen van wel… Gaby leek zich tijdens een interview namelijk een beetje te verspreken!

Waar het hart van vol is…

Tijdens een interview met NPO 3FM vertelt Gaby openhartig over De Bachelorette. De blondine vertelt bijvoorbeeld dat ze het spannend vond om zichzelf open te stellen voor de liefde. Dj Eva Koreman haakt daarop in door te stellen dat Gaby wel snel over trouwen en een kindje begon… En daar antwoordt de voormalig GTST-actrice misschien net iets te snel op…

Oeps…

“Dat is iets wat ik miste of, uh, mis in mijn leven. Ik mag er nog niks over zeggen natuurlijk.” Wanneer Eva haar op haar ‘verspreking’ wijst, vloekt Gaby hardop. Een echte bevestiging blijft echter uit: “Het is natuurlijk helemaal niet leuk om te verklappen hoe het afloopt”, aldus Gaby.

Lees ook
Jim Bakkum deelt trots dat hij ‘bachelorette’ Gaby Blaaser als eerste veroverde en volgers gíeren het uit om foto

Geen spoilers, a.u.b.

En daar heeft ze natuurlijk wel een beetje gelijk in. Want hoe erg we ook met haar meeleven en hopen dat de prins op het witte paard ertussen zit, zou een grote spoiler het kijkgenot behoorlijk bederven. Gaby, we blijven bingen en wachten rustig af. Nu al zin in woensdag.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bijna bijna bijna? De Bachelorette vanaf 20mei? @videolandonline

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress