Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gaby Blaaser laat ‘echte’ kant zien in ‘De Bachelorette’: ‘Mensen denken dat ik heel gemaakt ben’

Gaby Blaaser laat ‘echte’ kant zien in ‘De Bachelorette’: ‘Mensen denken dat ik heel gemaakt ben’

Gaby Blaaser laat ‘echte’ kant zien in ‘De Bachelorette’: ‘Mensen denken dat ik heel gemaakt ben’

“Niemand kent mij echt. Dat gaat nu anders zijn.” Zo stelt Gaby Blaaser (33) zich voor in de eerste minuten van de nieuwe Videoland-datingserie ‘De Bachelorette’. De actrice, presentatrice en influencer opent haar hart: niet alleen om de liefde van haar leven te zoeken maar ook om haar ‘echte’ kant aan de wereld te tonen.

Stereotype Gaby Blaaser

“Mensen denken vaak dat ik heel gemaakt ben”, legt Gaby uit aan BuzzE. Dat stereotype wil ze doorbreken. “Het komt mede door de manier waarop ik mezelf presenteer”, zo weet ze. Maar het is volgens haar “een soort beschermlaag” naar de buitenwereld toe. “Ik heb echt geen hart van steen, ik ben heel kwetsbaar.”

Twee kanten

In het interview zegt de blondine eigenlijk twee kanten te hebben. “De social media-versie en deze. Nu gaan mensen zien hoe ik echt ben. Ik ben er met heel mijn hart en gevoel in gegaan.”

Eenzaam

Een man is eigenlijk het enige wat nog ontbreekt in het leven van Gaby. “Ik voel mij best wel eenzaam af en toe. Ik mag zoveel leuke dingen doen maar ik kan het nooit delen met iemand”, geeft ze toe. “Bovendien ben ik inmiddels 33. Het wordt wel eens tijd”, lacht Blaaser.

The Bachelorette

Op een romantische droomlocatie in Zuid-Afrika leerde Gaby in vier weken tijd een groep van achttien vrijgezelle mannen kennen. Via de bekende ‘rozenceremonie’ viel er iedere week een kandidaat af. Een “emotionele rollercoaster”, zo omschrijft Gaby de opnameperiode. “Het was op dat moment mijn hele leven. Je krijgt snel een band, en dan komt er ook heel snel gevoel”, aldus de voormalig GTST-actrice. Afscheid nemen van een van de kandidaten viel haar dan ook zwaar. “Dat zijn moeilijke beslissingen die je moet nemen. Ik droomde daar ook heel veel over.” Zonder te verklappen wat het eindresultaat is, heeft het Bachelorette-avontuur haar hoe dan ook iets opgeleverd. “Ik ben een rijker en mooier mens geworden. Ik durf mensen nu veel meer toe te laten.”

Lees ook
Zit de ware ertussen? Déze 18 knappe mannen hopen op Gaby’s liefde in ‘De Bachelorette’

Mooi avontuur

Gaby kijkt dan ook terug op een “heel mooi” avontuur. “Het was veel meer dan waar ik op had gehoopt”, zegt ze. Maar of dat betekent dat ze ook liefde heeft gevonden, laat Gaby in het midden. “Daarvoor moeten iedereen de serie kijken. Ik hoop dat iedereen het heel leuk vindt.”

‘De Bachelorette’ is vanaf 20 mei te zien op Videoland.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Underboob is life? • • #stayhome tuin/dakterras/balkon #staysafe

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram