Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Joey voor het blok gezet in ‘Bachelorette’-interview: ‘Gaby en ik hadden seks op 24-uursdate’

Joey voor het blok gezet in ‘Bachelorette’-interview: ‘Gaby en ik hadden seks op 24-uursdate’

Joey voor het blok gezet in ‘Bachelorette’-interview: ‘Gaby en ik hadden seks op 24-uursdate’

Gisteren was na wekenlang in spanning te hebben gezeten eíndelijk duidelijk of en aan wie Gaby Blaaser haar allerlaatste roos zou geven in de finale van ‘De Bachelorette’. Eén van de mannen die tot het bittere einde in de race bleef, klapt nu – niet geheel vrijwillig – uit de school over zijn laatste, überromantische 24-uursdate met de knappe blondine. Je raadt het al: dit artikel bevat spoilers. Doorklikken = eigen wonden likken.

Joey wint Gaby

Ja ja, het werd uiteindelijk de 25-jarige Joey Vanherle die het hart van Gaby wist te veroveren. In de grande finale van het populaire Videoland-programma was te zien hoe een geëmotioneerde Gaby hem vraagt haar allerlaatste roos aan te nemen. Maar wat blijkt nu: Joey had stiekem vòòr die laatste rozenceremonie al gewonnen: hij en Gaby zijn namelijk met elkaar naar bed geweest na hun zwijmelsafari.

Pikante vraag

Waar Joey in de aflevering zelf nog verkondigde dat op die hotelkamer vooral goed werd gesproken en ‘geknuffeld’, blijkt nu dat je ‘knuffelen’ breed kunt interpreteren. In de wekelijkse Bachelorette-podcast van Kiki van Düren (expert in het ontleden en bekritiseren van tv-hits als Expeditie Robinson, Temptation Island en Wie is de Mol?) werd de bescheiden Limburger geheel onverwachts geconfronteerd met een pikante vraag van Kiki: “Wát gebeurde er toen het gordijntje dichtging?”

Lekker privé

Moet je net zo’n zachtaardig, lief, eerlijk, groen blaadje als Joey hebben. Al zou-ie nog zo z’n best doen, hij kán niet eens liegen, gokken wij. Zoals hij na de verlossende ‘deze roos is voor jou’-woorden van Gaby trilde, lachte en huilde van geluk, kleurt-ie nu verdacht rouge, begint te stamelen en komt zichtbaar tot de conclusie dat de enige bevrijding uit deze ‘escaperoom’ het vertellen van de waarheid is. “Ja, we hebben seks gehad. We hebben eerst een drankje gedaan, op bed gezeten en zaken besproken die we op de camera niet wilden bespreken, gewoon privédingen. En daarna werd het héél privé, ja…”

Lees ook
‘De Bachelorette’-finale zit erop: vindt Gaby de ware, of wordt het ‘Gordon gaat toch niet trouwen’ 2.0?

Pijnlijk voor Niek

Dat moet een bittere pil zijn voor Niek, die slechts een paar uur later aan zijn 24-uursdate met Gaby begon en daar álles (tot aan zijn kinderwens met Gaby aan toe) in de strijd gooide voor de winst. Hij kon die roos al bijna ruiken. Maar waar Joey en Gaby na hun etentje in hetzelfde bed eindigden, besloot Niek haar na hun diner wat tijd voor zichzelf te geven toen ze snikkend aangaf het allemaal niet meer te weten. Dat pleitte voor hem, maar ontnam hem wel een laatste mogelijkheid om Gaby te overtuigen van de goede match die ze zouden zijn. Uiteindelijk volgde Gaby toch haar hart, dat ze stiekem aan het begin van het programma al een beetje aan Joey had geschonken…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: Still