Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gaby Blaaser eerlijk over haar cosmetische ingrepen: ‘Het is geen schande als je de natuur een handje helpt’

Gaby Blaaser eerlijk over haar cosmetische ingrepen: ‘Het is geen schande als je de natuur een handje helpt’

Gaby Blaaser eerlijk over haar cosmetische ingrepen: ‘Het is geen schande als je de natuur een handje helpt’

Gaby Blaaser (35) vertelt in een openhartig gesprek met tijdschrift &C over haar cosmetische ingrepen. Zo benoemt de actrice dat ze een keer in de twee jaar langs een cosmetisch arts gaat. Ze maakt er geen geheim van dat ze dan botox laat spuiten en fillers in haar lippen zet.

Botox en fillers

“Al tien jaar botox ik elke rimpel weg: op mijn voorhoofd, tussen mijn wenkbrauwen, mijn kraaienpootjes en ik spuit ook fillers in mijn lippen. Voor mij is dat hetzelfde als een tandartsbezoek elk halfjaar”, aldus Gaby in &C.

De blondine vindt ‘het geen schande als je de natuur een handje helpt’. “Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik iemand die gelukkig is”, legt Gaby uit.

Operatieve ingreep

Gaby is af en toe onzeker over haar neus. Als ze lacht, hangt ie naar beneden, vindt de actrice zelf. Een operatie aan haar neus sluit ze niet uit, maar ze vindt het wel spannend. “Ik vind operatieve ingrepen eng, als ze botten gaan breken en zo”, vertelt Gaby in &C.

Ook denkt Gaby na over fillers in haar traangoot. “Al mag ik van mijn arts niet doorslaan. Hij zegt eerlijk wanneer een behandeling of spuit niet nodig is”, voegt de blondine toe.

Lees ook
Toprak Yalçiner (34): ‘Ik weet nu dat je soms door diepe dalen moet gaan in het leven om er beter uit te komen’

Kritiek

Gaby is tevreden met haar uiterlijk, alhoewel haar volgers af en toe kritiek hebben. Die botox mag wel een tandje minder, vinden zij. “Mensen hebben snel een vooroordeel over mij. Het klopt dat ik open ben over botox en fillers, maar dat betekent niet dat ik het erg vind om ouder te worden”, besluit de actrice.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress