Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gaby over ‘Bachelorette’-finale: ‘Na de laatste date wist ik zeker dat hij de roos moest krijgen’

Gaby over ‘Bachelorette’-finale: ‘Na de laatste date wist ik zeker dat hij de roos moest krijgen’

Gaby over ‘Bachelorette’-finale: ‘Na de laatste date wist ik zeker dat hij de roos moest krijgen’

Na talloze rozenceremonies zit Gaby Blaaser’s zoektocht naar de liefde er sinds woensdag eindelijk op. De actrice en influencer gaf haar laatste roos weg in de Videoland-datingserie De Bachelorette. Maar is het liefdesavontuur ook daadwerkelijk geslaagd voor Gaby?

‘De Bachelorette’-reünie

Of Gaby en lucky man Joey nog steeds een setje zijn, wordt helaas pas volgende week woensdag duidelijk tijdens de reünie-aflevering. “Daar mag ik nu nog niks over zeggen, daarvoor moet iedereen volgende week echt gaan kijken”, aldus de 34-jarige lachend tegen BuzzE. Toch is het avontuur voor Gaby hoe dan ook geslaagd. “Het is echt een succesverhaal. Ik geloof weer voor de volle 100 procent in ware liefde.”

De roos voor Joey

Tijdens de opnames van de laatste aflevering was Gaby in ieder geval volledig overtuigd dat ze voor Joey ging kiezen. “Het was in de eerste vier afleveringen wel duidelijk dat wij echt een hele goede klik hadden”, blikt ze terug. “En na de laatste 24-uursdate wist ik zeker dat hij de laatste roos moest krijgen.”

Een mooier mens

Met veel plezier en dankbaarheid kijkt Gaby terug op De Bachelorette. “Ik heb er zoveel van geleerd, maar het belangrijkste dat ik heb geleerd is dat wat mensen ook vinden ik er gewoon mag zijn. Ik ben er een zekerder en mooier mens door geworden.”

Minder oppervlakkig

Dat de actrice zich kwetsbaar en open moest opstellen voor de camera is haar ook goed bevallen. “Natuurlijk vond ik dat wel spannend. Ik ben gewend om een rol te spelen en ik kies zelf wat ik wel en niet deel op Instagram, maar ik hou ervan om in het diepe te springen. Ik wilde graag dat mensen mij beter leerde kennen en een andere – minder oppervlakkige – kant zouden zien.”

‘Dit had ik niet kunnen dromen’

Ook van de reacties van kijkers op social media heeft ze genoten. “Het is bizar hoe een groot succes het is. Ik had dat van tevoren niet kunnen dromen. Mensen leven mega mee en vinden van alles over de mannen en de keuzes die ik maak en laten dat graag weten. Ik krijg ook vaak te horen dat ze anders naar me zijn gaan kijken. Ik lees natuurlijk niet alles, maar ik hoor graag alle meningen.”

Lees ook
Joey voor het blok gezet in ‘Bachelorette’-interview: ‘Gaby en ik hadden seks op 24-uursdate’

Meer reality voor Gaby?

Gaby sluit niet uit dat ze in de toekomst weer de camera’s toelaat in haar persoonlijke leven. “Mijn uiteindelijke droom is om te presenteren, maar het hele reality-gebeuren is me wel goed bevallen. Wie weet hoe dat zich verder ontwikkelt in de toekomst.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Morgen is de laatste aflevering van ‘De Bachelorette’ vanuit Zuid-Afrika te zien bij @videolandonline Wie krijgt de laatste roos? ?

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Underboob is life? • • #stayhome tuin/dakterras/balkon #staysafe

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Bron: ANP | Beeld: still