Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Froukje de Both overspoeld met complimenten na delen van Playboy-foto: ‘Knappe dame!’

Froukje de Both overspoeld met complimenten na delen van Playboy-foto: ‘Knappe dame!’

Froukje de Both overspoeld met complimenten na delen van Playboy-foto: ‘Knappe dame!’

Froukje de Both (49) is een bijzondere foto tegengekomen tijdens het opruimen van haar huis. Twintig jaar geleden stond de presentatrice in Playboy, waarvan ze een kiekje deelt op Instagram.

Playboy-foto Froukje de Both

Op het sociale medium blikt Froukje terug op haar Playboy-shoot. “Ik ben een beetje aan het opruimen en kom oude polaroids tegen (vóór het digitale tijdperk werden die gemaakt om het licht etc. te checken), zoals deze van Playboy uit 2001”, begint de blondine bij de foto. “Als ik hier zo achteraf op terugkijk vind ik het best stoer dat ik dat toen durfde.”

Onzekerheid overboord

Froukje geeft toe dat ze in die tijd best onzeker was. “Ik vond het heel belangrijk wat mensen van me vonden”, vervolgt ze. “Voor het eerst trok ik me eigenlijk toen niet zoveel aan van wat anderen ervan zouden kunnen vinden, maar vaarde mijn eigen koers. Ik vond het cool (en kreeg er een hoop geld voor), dus deed ik het.”

Intuïtie

Toen Froukje hoorde dat ze alles zelf mocht bepalen voor de shoot, nam ze het er lekker van. “We zaten op Mauritius met het beste team dat ik zelf koos”, vertelt ze erover. “Eigenlijk doe ik dat nog steeds, dingen doen die goed ‘voelen’. Niet vergelijken met anderen, maar altijd met jezelf van één, twee, vijf jaar geleden. Dan zie je hoeveel verder je bent en wat je hebt geleerd. Intuition is magic.” De presentatrice sluit af met een vraag: “Hoe gebruik jij je intuïtie?”

Lees ook
Froukje over dochter (10): ‘Ik kan er nu wel van genieten als ze een weekje weg is’

Lovende woorden

Volgers van Froukje overspoelen de presentatrice met complimenten. “Mooie dame ben je Froukje”, reageert een fan. “Knappe dame”, voegt een ander toe. Ook valt iemand op dat de blondine “niets veranderd” is.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Froukje de Both (@froukjedeboth)

Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram