Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lekker dan: komt die ‘Friends’-reünie er eíndelijk, krijgt Nederland ‘m misschien niet te zien!

Lekker dan: komt die ‘Friends’-reünie er eíndelijk, krijgt Nederland ‘m misschien niet te zien!

Lekker dan: komt die ‘Friends’-reünie er eíndelijk, krijgt Nederland ‘m misschien niet te zien!

Worden we na jaren leuren, zeuren, smeken en bedelen eíndelijk getrakteerd op een ‘Friends’-reünie, bestaat de kans dat we ‘m in ons land helemaal niet te zien krijgen! Wordt dit ‘The One That Went Zomaar Onze Nose Voorbij’?

HBO via Ziggo

De eenmalige uitzending wordt gemaakt voor het nieuwe streamingsplatform HBO Max, dat vooralsnog alleen in Amerika wordt uitgerold. Momenteel zijn HBO-producties in Nederland te zien via Ziggo Movies & Series. Of er plannen zijn om HBO Max hier te lanceren, weet ook Ziggo niet. Of de Friends-special mogelijk los via Ziggo beschikbaar komt, kan een woordvoerder eveneens niet zeggen. “Hierover is helaas nog niets bekend”, aldus de zegsvrouw.

‘Friends’ weg bij Netflix?

In Amerika heeft HBO tevens alle rechten van de oude afleveringen van Friends binnengehaald. Deze zijn in Nederland voorlopig nog gewoon te zien op Netflix, maar de kans is dus aanwezig dat deze over enige tijd van de streamingsdienst zullen verdwijnen.

’s Werelds grootste tv-wens

Vrijdagavond werd duidelijk dat de gebeden van de Friends-fans eindelijk zijn verhoord en dat er een nieuwe aflevering komt. Het gaat om een special zonder script, dus het lijkt niet op een aflevering uit de nog altijd razendpopulaire komedieserie die van 1994 tot en met 2004 werd uitgezonden. Wel zijn hoofdrolspelers Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer allemaal van de partij, iets wat jarenlang een onmogelijk leek.

Lees ook
It’s FINALLY happening: ‘Friends’-sterren keren terug voor een reünie

Datum

Wanneer de Amerikanen van de Friends-special kunnen genieten is nog niet duidelijk. Behalve dat het in mei wordt, is er nog geen exacte datum gecommuniceerd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

It’s happening… ⁣ ⁣ ⁣ @hbomax⁣ @courteneycoxofficial⁣ @lisakudrow⁣ @mleblanc⁣ @mattyperry4⁣ @_schwim_

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston (@jenniferaniston) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Giphy