Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bakken kritiek voor Freek Vonk na plaatsen ‘smakeloze’ foto: ‘Echt respectloos’

Bakken kritiek voor Freek Vonk na plaatsen ‘smakeloze’ foto: ‘Echt respectloos’

Bakken kritiek voor Freek Vonk na plaatsen ‘smakeloze’ foto: ‘Echt respectloos’

Hoewel Pasen er dit jaar wederom anders uitzag dan pre-corona, vulde Instagram zich met de nodige kiekjes van goedgevulde tafels vol eieren, croissantjes en ander lekkers. Freek Vonk (38) besloot het echter over een hele andere boeg te gooien. De presentator en bioloog deelde een nogal opmerkelijke foto op het sociale medium, waar zijn volgers níet bepaald over te spreken waren. Sterker nog, de ene na de andere negatieve reactie stroomt binnen voor de dierenvriend.

Freek Vonk shockeert volgers

Freek heeft zijn volgers op Instagram flink laten schrikken met Pasen. In plaats van een vrolijk kiekje deelde de bioloog namelijk een echt natuurplaatje, dat voor kinderen wellicht shockerend kan zijn. “Sorry jongens, ik hoor net dat Pasen is afgelast dit weekend”, grapt hij bij de afbeelding.

Respectloos

Onder het plaatje stromen de reacties binnen, en die zijn voornamelijk negatief. Zijn volgers zijn niet alleen in shock, maar noemen de post meermaals “smakeloos”. “Mijn kind van zeven kijkt hier verbijsterd naar en ik ook”, luidt een van de vele reacties. “Wat een belachelijke foto zeg, je weet dat je allemaal jonge volgers hebt. Echt respectloos”, vindt iemand anders.

Lees ook
Freek Vonk bevestigt nieuwe relatie met romantisch kiekje op Instagram

Zo is de natuur

Naar aanleiding van de kritiek besluit Freek de boel even recht te zetten. “Ook zó is de natuur”, is de reactie van de presentator op alle negatieve reacties. Toch kan hij ook op bijval rekenen van een aantal bekende Nederlanders. Zo schrijft Tim Knol dat hij het een geweldige foto vindt. En de singer-songwriter is niet de enige; Badr Hari stemt volledig in met de reactie van Knol.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Prof. dr. Freek Vonk (@freekvonk)

Bron: Story.nl | Beeld: ANP, Instagram