Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lichaam laat Fred van Leer opnieuw in de steek: ‘De vakantie ging niet volgens plan’

Lichaam laat Fred van Leer opnieuw in de steek: ‘De vakantie ging niet volgens plan’

Lichaam laat Fred van Leer opnieuw in de steek: ‘De vakantie ging niet volgens plan’

De afgelopen jaren worstelde Fred van Leer met meerdere lichamelijke klachten. Hij moest diverse keren onder het mes en in zijn onlangs verschenen Videoland-documentaire was te zien dat dat er enorm inhakte bij de stylist. Helaas heeft Fred nu opnieuw lichamelijke problemen.

Gescheurde kuitspier

Op Instagram laat Fred teleurgesteld weten dat hij zijn vakantie plotseling heeft moeten afbreken na een nieuw medisch probleem. “I am in Saint Tropez, bitches”, valt er te lezen in zijn post. Daarna volgt de harde waarheid: “Nee hoor, ik zit met een gescheurde kuitspier in de auto terug naar Nederland”, aldus Fred.

‘Hopen dat de schade meevalt’

In het bijschrift vervolgt hij: “Helaas ging de vakantie niet volgens plan. Onderweg naar huis en meteen door naar het ziekenhuis hopen dat de schade meevalt”, schrijft Fred, die probeert het positief te houden. “Het komt allemaal weer goed.” Hoe de spier precies heeft kunnen scheuren, is nog niet bekend. Uit Fred’s stories blijkt dat hij inmiddels wéér bijna in zijn woonplaats Rotterdam is, waar hij door een luxe taxi-service speciaal voor de entertainmentindustrie naartoe wordt gereden.

Lees ook
Emotionele docu onthult: zó woedend was Fred van Leer na verjaardagsverrassing in ‘Beau’

Heimwee

De afgelopen dagen deelde Fred verschillende beelden van zijn vakantie in Zuid-Frankrijk. Hij liet onder meer zijn zwembad zien en we zagen hem heerlijk genieten van lekker drankjes en de zon. Dat hij heimwee heeft en baalt, lijkt overduidelijk. In een nieuw bericht laat hij weten in ieder geval Charly en Dickie enorm te gaan missen; twee grappige hondjes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik mis deze nu al ? #leclubneuf #charly #dickie

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

??❤️???

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress