Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fred van Leer: ‘Drie jaar samen met mijn grote liefde, op naar nog meer mooie jaren’

Fred van Leer: ‘Drie jaar samen met mijn grote liefde, op naar nog meer mooie jaren’

Fred van Leer: ‘Drie jaar samen met mijn grote liefde, op naar nog meer mooie jaren’

Fred van Leer (43) staat stil bij een bijzonder moment op Instagram: de stylist woont alweer drie jaar in zijn huidige woning in Rotterdam. Bij de foto – die genomen is in het toen nog lege huis – schrijft hij een tekst die ook zomaar aan een persoon gericht zou kunnen zijn. Maar Fred beschouwt de plek dan ook als zijn ‘grote liefde’.

‘Grote liefde’ Fred van Leer

Van Leer brengt met een van zijn meest recente posts op Instagram een ode aan zijn huis. “Drie jaar samen met mijn grote liefde… en wat heb ik veel beleefd”, begint Fred bij het kiekje. “Liefde, drama, verdriet, verlies, vriendschap, geluk, ziek, gezondheid… op naar nog meer mooie jaren samen! #thuis.”

Thuis

Volgers van Fred reageren massaal met hartjes onder de post en begrijpen het gevoel van de stylist maar al te goed. “Heerlijk hè, als je je thuis gevonden hebt”, reageert een fan. “Als je huis als thuis voelt, heb je het goed gedaan!”, vult een ander aan. Ook wensen volgers hem veel geluk in het stulpje: “Op naar nog vele gelukkige en vooral gezonde jaren samen.”

Verhuizen?

Toch ontstaat er ook de nodige verwarring: gaat Fred verhuizen? “Waar zijn alle meubels of is dit het beginplaatje?”, is slechts een van de vele reacties. Dat blijkt niet het geval te zijn; Van Leer blijft in zijn paleisje wonen.

De tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook
Fred van Leer: ‘Het is de redding van mijn jeugd geweest’

‘Nieuwe vlam’

Fred van Leer leek begin dit jaar te hinten op een nieuwe man in zijn leven. In januari postte de stylist een foto met ene Anthony Falaniko, met daarbij een liefdevolle tekst. “Mensen komen voor een reden in je leven. Ze brengen iets wat je moet leren en ze helpen ons om te groeien”, schreef Fred bij een foto van hen samen. “Ik weet niet of ik daarin geloof, maar ik weet wel dat ik wie ik vandaag ben, komt door jou.” Een relatie tussen beiden is nooit bevestigd en Anthony ontbreekt dan ook in nieuwere posts van Van Leer.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram