Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Paleis voor een Prikkie-ruzie in de rechtbank: Rogier woest omdat Frank hem ‘zijn’ hond niet laat zien

Paleis voor een Prikkie-ruzie in de rechtbank: Rogier woest omdat Frank hem ‘zijn’ hond niet laat zien

Paleis voor een Prikkie-ruzie in de rechtbank: Rogier woest omdat Frank hem ‘zijn’ hond niet laat zien

Dinsdag stonden Rogier Smit (46) en zijn ex-partner Frank Jansen (75) samen in de rechtbank. Rogier heeft Frank namelijk voor de rechtbank gesleept omdat hij een omgangsregeling voor hond Coco wilde. Maar daar zat Frank niet helemaal op te wachten. 

Frank en Rogier hebben de zorg over hun honden eerlijk verdeeld. Frank zorgt voor hond Coco en Rogier zorgt voor hond Brownie. Maar Rogier wil hond Coco ook nog steeds graag zien.

Rechtszaak

Frank is het hier alleen niet helemaal mee eens: “Die arme hond, die heeft daar niks aan. Want die wordt dan iedere keer herinnerd aan dat baasje die hij vroeger ook nog had. Hij heeft een andere hond, die ik ook nog zou willen zien, maar heb daar niet om gevraagd.”

Geen uitspraak

Rogier nam daarom serieuze stappen en besloot zijn ex-partner voor de rechter te slepen. Maar tijdens de rechtszaak van afgelopen dinsdag is er geen uitspraak gedaan door de rechter. Die vond dat de twee er zelf maar uit moesten komen.

Lees ook
RTL is ruzies ‘Paleis voor een Prikkie’-duo zat: ‘Frank en Rogier keren niet meer terug op de buis’

Geen contact

Frank heeft goede hoop: “Natuurlijk komen we eruit. Ik ben altijd positief ingesteld. Er is altijd een oplossing, ook voor negatieve dingen.” Maar Frank blijft er wel bij nog steeds liever geen contact te hebben met Rogier. Een nieuwe samenwerking zal er dus ook niet meer in zitten. En er zal dus ook zeker geen nieuw televisieprogramma van de twee heren op de buis verschijnen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: BrunoPress