Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > RTL is ruzies ‘Paleis voor een Prikkie’-duo zat: ‘Frank en Rogier keren niet meer terug op de buis’

RTL is ruzies ‘Paleis voor een Prikkie’-duo zat: ‘Frank en Rogier keren niet meer terug op de buis’

RTL is ruzies ‘Paleis voor een Prikkie’-duo zat: ‘Frank en Rogier keren niet meer terug op de buis’

Frank en Rogier waren een paar jaar dé tv-hit van het land met hun low-budget-makeover-programma, maar hun gezamenlijke tv-carrière lijkt nu definitief voorbij. Het getrouwde homostel was serieuze concurrentie van ‘De Meilandjes’, maar een enorme relatiecrisis die in de pers publiekelijk werd uitgevochten, stuurde hun succesvolle programma regelrecht de afgrond in. RTL, dat het duo overnam van SBS, zou de twee dan ook voorgoed vaarwel willen zeggen.

‘Nooit meer samen op tv’

De zender zou het geruzie van Frank (74) en Rogier (45) helemaal zat zijn. De Telegraaf meldt vandaag zelfs dat RTL op korte termijn bekend zal maken dat het duo – dat daar onder meer het programma Frank en Rogier checken in maakten niet meer terugkeert op de buis. “Dat heeft Frank gehoord toen hij terugkwam van vakantie uit Saint-Tropez”, aldus Evert Santegoeds gisteravond in Shownieuws. “Dit duo houdt gewoon definitief op. We zullen hen nooit meer samen op televisie zien.”

Kat in de zak

Ze hebben het er zelf naar gemaakt, vindt de showkenner. “Door ruzie te maken en met modder te gooien, in elk geval Rogier richting Frank. Op een gegeven moment was ook de lol voor de kijker eraf. De rise and fall van een tv-hit is nooit zo snel gegaan als bij hen.” Shownieuws-deskundige omschrijft de koop van het duo door RTL van SBS als “een kat in de zak”. “Die hebben echt wel de hoofdprijs gehaald om hen binnen te halen en ze hebben één seizoen gemaakt! Bizar.”

Klaar met alle drama

Frank liet eerder al doorschemeren dat RTL hem en Rogier de mond had gesnoerd wat betreft alle persoonlijke drama’s. “Van Peter van der Vorst, onze tv-directeur, moeten we onze mond houden en ik heb beloofd dat ook te doen.” Hij zag de samenwerking met zijn flink jongere partner echter nog niet definitief eindigen. “De chemie tussen ons is niet uitgewerkt. We zijn volwassen mensen en we zijn bovendien professionals. Onze problemen hebben geen weerslag op ons werk. Meer kan en mag ik er niet over zeggen.” Hij liet weten dat beide heren stonden “te popelen om weer aan de slag te gaan”.

Huwelijksproblemen

Begin oktober 2020 werd bekend dat er een donkere wolk hing boven het huwelijksgeluk van Frank en Rogier. “Hij is naast zijn schoenen gaan lopen en daarmee maakt hij zich zeker niet geliefd bij de mensen om mij heen. Rogier’s houding in ons nieuwe programma wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen”, zei Frank destijds in een interview met Privé. Bij die woorden bleef het toen niet. De twee waren zó klaar met elkaar dat Frank zijn spullen pakte en naar hun huis in Frankrijk ging, terwijl Rogier achterbleef in Den Haag.

Lees ook
Frank onthult opmerkelijke reden achter radiostilte rondom relatiebreuk Rogier

Geruchten scheiding

Waar eerst het hardnekkige gerucht ging dat het huwelijk – na meerdere pogingen – niét meer te redden was en de scheiding inmiddels was aangevraagd, lieten de twee slechts een dag later weten dat daar niets van klopte. “Het is je reinste lariekoek”, zei Frank toen. Rogier vulde hem aan met een paar veelzeggende woorden. “Spreken is zilver, zwijgen is goud.” Afgelopen voorjaar maakten de twee het nóg verwarrender met een mysterieuze post op Instagram. Kort erna werd bekend dat Rogier zijn eigen paleis (voor een prikkie #punintended) had gekocht in de Hofstad.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: STORY | Beeld: BrunoPress