Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zó veel zin in: Frank Lammers licht alvast kléin tipje van de sluier op over ‘Ferry de Film’

Zó veel zin in: Frank Lammers licht alvast kléin tipje van de sluier op over ‘Ferry de Film’

Zó veel zin in: Frank Lammers licht alvast kléin tipje van de sluier op over ‘Ferry de Film’

Eerder deze week werden alle fans van ‘Undercover’ (wie niet?) verblijd met ge-wel-dig nieuws. Er komt namelijk een film over het hoofdpersonage Ferry Bouman, de rol die in de hitserie wordt vertolkt door niemand minder dan Frank Lammers (48). Hij geeft alvast een héél klein beetje weg over het verhaal.

‘Undercover’-drugsbaas

Frank Lammers vindt het geweldig dat er film komt over Ferry Bouman, het hoofdpersonage dat hij speelt in de Netflix-hitserie Undercover. “Dit is natuurlijk te gek”, zo reageerde de acteur in RTL Boulevard. “Ik ben zelf dol op het karakter en er zijn nog veel meer mensen die het heel leuk vinden om naar te kijken. Ik ben heel trots dat het goed genoeg was om daar een hele film aan te wijden.”

Zin in

Hetzelfde team dat verantwoordelijk is voor de serie werkt momenteel ook aan de film. Volgens Frank hadden de Belgische schrijvers “al vrij snel een heel goed verhaal verzonnen”. “We gaan terug in de tijd. Dus we gaan kijken hoe Ferry Ferry is geworden. Ik heb er heel veel zin in.”

Ferry de Film

Het hoofdpersonage uit Undercoverstaat centraal in Ferry de Film. Het vertelt over de beginjaren van de beruchte crimineel uit het zuiden. Naast Frank Lammers is ook Elise Schaap, die de rol van Danielle vertolkt, in deze prequel te zien, zo maakt Netflix woensdag bekend.

Terug naar 2006

Ferry de Film speelt zich af in 2006 in Amsterdam. De meedogenloze Bouman werkt voor de machtige hasjbaron Ralph Brink. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden.

Lees ook
Dit wordt fan-tas-tisch! Netflix kondigt film aan over ‘Undercover’-drugsbrabo Ferry Bouman

Wie, wat, wanneer?

Het is nog niet bekend wie verder in de film te zien zijn. Ook is niet duidelijk wanneer de opnames van start gaan of wanneer Ferry te zien zal zijn. Wat we wel met zekerheid durven te zeggen, is dat het alleen maar steengoed kan worden en we niét kunnen wachten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hedde gullie zin in meer Ferry Bouman of wa? Dan regelen we da efkes!

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op

Bron: ANP | Beeld: still