Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Prachtige foto’s: Dinand en Lucy Woesthoff stappen na 10 jaar opnieuw in huwelijksbootje

Prachtige foto’s: Dinand en Lucy Woesthoff stappen na 10 jaar opnieuw in huwelijksbootje

Prachtige foto’s: Dinand en Lucy Woesthoff stappen na 10 jaar opnieuw in huwelijksbootje

Ter ere van hun 10-jarige jubileum én om de liefde te vieren ging Dinand Woesthoff onlangs weer op één knie voor zijn vrouw Lucy. Bij haar vond hij opnieuw het liefdesgeluk na het overlijden van zijn geliefde Guusje Nederhorst.

Precies 10 jaar na hun grote dag hebben Dinand en Lucy elkaar opnieuw het jawoord gegeven. Dit deden ze vorige week op Ibiza, waar de twee op 30 mei 2009 in het huwelijksbootje stapten. Van dat bijzondere moment heeft Lucy een reeks prachtige kiekjes gedeeld. “Zelfde plek, zelfde tijd, zelfde stel”, schrijft ze erbij. “Maar dan tien jaar wijzer en zelfs nog meer verliefd.”

Puur

Volgers van Lucy wensen het stel veel geluk toe en smelten bij het zien van de plaatjes. “Wat lief en wat een supermooie, dierbare foto’s! Op naar de 20 jaar”, luidt een van de reacties. Een ander laat weten: “Zelden zo’n leuk stel gezien als jullie. Zo puur en echt en dat is misschien wel het allermooiste aan jullie. Geniet tot in de laatste vezels.”

Lees ook
Vrouw Dinand Woesthoff herdenkt Guusje Nederhorst met prachtige woorden en foto’s

Kinderen

Samen met Lucy kreeg Dinand drie kinderen: zoons Jimi en Che, en dochtertje Leia Guusje. Ook heeft de zanger een zoon uit zijn huwelijk met Guusje Nederhorst: Dean Maddy. En zo ziet hij er vandaag de dag uit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram