Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zeldzaam liefdeskiekje van Arjen Lubach en vriendin Martine

Zeldzaam liefdeskiekje van Arjen Lubach en vriendin Martine

Zeldzaam liefdeskiekje van Arjen Lubach en vriendin Martine

Waar veel tv-persoonlijkheden dagelijks liefdeskiekjes delen van hun partners, doet Arjen Lubach (41) dat vrijwel nooit. Sterker nog: tot in zijn boek liet ‘ie nooit iets los over zijn privéleven.  En nu deelt de presentator zelfs een liefdeskiekje met zijn vriendin Martine de Jong via zijn Instagram.

Felicitatie via social media

Normaliter deelt Lubach dus geen foto’s met zijn vriendin, tot nu. Zijn vriendin is vandaag jarig en dat vraagt om een felicitatie. Hij deelt een foto met zijn vriendin en hun hond: “Een van deze bitches is vandaag jarig. Feli ❤️”, schrijft hij erbij.

Tekst gaat verder onder post.

Kinderloos of toch niet?

Arjen Lubach heeft nooit gedroomd van een gezinsleven. Maar dankzij zijn vriendin, met wie hij inmiddels zes jaar samen is, is het er alsnog van gekomen. Zij had namelijk al twee kinderen. In het recent verschenen boek Stoorzender schrijft hij: “Het was nooit mijn plan. Mijn toekomst lag kinderloos voor me, leeg en vol mogelijkheden om een volstrekt onverantwoord bestaan te kunnen leven, waardoor ik na mijn mogelijke vroegtijdige dood alleen een soort romantische rouw zou veroorzaken.” En toen leerde hij in 2015 Martine kennen.

Lees ook: 
Arjen Lubach viral met grap over prinses Ariane (die niet iedereen kon waarderen)

Bonuszoon- en dochter voor Arjen Lubach

In zijn boek schrijft hij: “Mijn plan was: nooit van iets meer houden dan van mijzelf. Want ik wist dat het krijgen van kinderen de snelste manier is om je latente narcisme te verdoven.” Nu heeft hij een bonuszoon- en dochter en dat betekent dat ‘ie niet “zomaar weg kan waaien” én de verantwoordelijkheid heeft. “Die kinderen zijn dan wel niet echt van mij, maar soms draag ik de verantwoordelijkheid en hoor ik mezelf dit soort gesprekjes voeren: ik heb honger, neem een banaan, ik heb geen zin in een banaan, dan heb je ook geen honger.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress