Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat een schatje! Fockeline Ouwerkerk maakt geboorte dochter bekend met prachtige foto’s

Wat een schatje! Fockeline Ouwerkerk maakt geboorte dochter bekend met prachtige foto’s

Wat een schatje! Fockeline Ouwerkerk maakt geboorte dochter bekend met prachtige foto’s

Beschuit met muisjes voor Fockeline Ouwerkerk (38) en haar gezin! De actrice is bevallen van haar tweede kindje, zo maakt ze zojuist bekend met een reeks prachtige foto’s op Instagram.

Fockeline Ouwerkerk bevallen

Fockeline maakt wereldkundig afgelopen donderdag de trotse moeder te zijn geworden van een gezonde dochter. “Vicky Inge Marcella, ze is er… geboren op 23-04-2020”, schrijft ze bij de foto’s van het meisje. “Ik knuffel het liefst de hele dag met jou… zo fijn dat je er bent!”

Felicitaties

Volgers van Fockeline feliciteren het gezin massaal. “Gefeliciteerd met de geboorte van jullie knappe dochter en zusje”, luidt een van de vele reacties. Een ander vult aan: “Wat een toetie! Gefeliciteerd, lieve Fockeline.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Pittige start

In december maakte Fockeline bekend in verwachting te zijn van haar tweede spruit. “Ik heb de ergste fase overleefd. Het was even pittig, maar nu gaat het allemaal goed”, liet ze toen aan BuzzE weten. Ze vertelde toen bovendien dat ze tijdens de laatste opnameweken van de serie Dit zijn wij regelmatig last had van misselijkheid. “Maar het was heel vreemd hoe je dat kan ‘uitzetten’ als je voor de camera staat. Je speelt dan bijvoorbeeld een bejaarde Anna, die kan niet zwanger of misselijk zijn; mentaal werkt dat best goed. Je draait de knop in een keer om.”

Lees ook
Babynieuws! Actrice Fockeline Ouwerkerk zwanger van tweede kindje

Gezinsleven

Fockeline kreeg haar eerste kind, Joe, in september 2018. Ze heeft al jaren een relatie met grafisch ontwerper Joeri Wetters.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Deze is gewoon toe aan de lente en een zonnetje… en ik eigenlijk ook wel! #stylo #sunglasses #joe #bovenopdiedikkebuik #lekkerventje #numbertwoontheway

Een bericht gedeeld door Fockeline (@fockeline) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zalige feestdagen… #zoditbraveplaatjeisookgemaakt #hohoho #wateengeluk #datbesefikmebest #bunintheoven #datwasdagensmullengeblazen

Een bericht gedeeld door Fockeline (@fockeline) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn buik en ik… we passen bijna niet meer in een #selfie samen… maar we nemen ook weer bijna afscheid van elkaar, nog even… Nu ‘d-day’ bijna voor de deur staat, begint de spanning ook te stijgen.. wat voel ik? Wat is dit? Is t begonnen? Ik vertrouw op mijn lijf, t heeft dit al een keer heel goed gedaan maar toch is alles nu anders. Niet alleen de zwangerschap en t feit dat dit een eigen wezentje is met eigen willetje… maar ook de tijd… helaas. Het gevoel van er ‘alleen voorstaan’ bekruipt me soms. De voorbereiding bij Joe was rustgevend, ik kon naar mijn yoga klasje (waar ik altijd in slaap viel) en massages nemen en zwemmen en veel pret echo’s en volgde een hele fijne cursus met mijn vriend bij @drs.mama_amsterdam . Gelukkig zijn die twee fantastische kinderartsen en moeders zo slim om nu een online cursus aan te bieden!!! Zooo zooo zooo fijn! En geloof me, heel persoonlijk! Ze nemen echt de tijd voor je!!! Het is echt een tip voor alle zwangere vrouwen en partners en ouders #tobe in welke vorm dan ook!!! Je kan er met al je vragen terecht en krijgt super concreet informatie over wat een bevalling is/kan zijn ook in deze bizarre tijd. Hoe kan je je nu t beste voorbereiden. Check nu mijn story voor een linq! En ga naar @drs.mama_amsterdam !!! oh en ze hebben nu ook een online #ehbo #cursus specifiek gericht op #kinderehbo, completer voorbereidingspakket is er niet!!! #tip #zwangerintijdenvancorona #cursus #pregnancycourse #laatsteloodjes

Een bericht gedeeld door Fockeline (@fockeline) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram