Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Floortje Dessing wint Gouden Televizier-Ring 2016!

Floortje Dessing wint Gouden Televizier-Ring 2016!

Floortje Dessing wint Gouden Televizier-Ring 2016!

In de Heineken Musical Hall kwam gisteravond heel bekend Nederland samen, omdat dé belangrijkste televisieprijzen van het jaar uitgereikt werden. Het Gouden Televizier-Gala vond plaats, en de grote winnaar van de avond was Floortje Dessing met haar spraakmakende programma ‘Floortje naar het einde van de wereld.’

Genomineerden
Andere genomineerden voor het beste televisieprogramma waren de programma’s ‘Geer & Goor: zoeken een hobby!’ en de misdaadserie ‘Penoza’. De 46-jarige presentatrice Floortje Dessing, die onder andere bekend is van ‘3 op reis’ op BNN, maakt sinds een aantal jaar het bijzondere reisprogramma ‘Floortje naar het einde van de wereld’ voor BNN en dit wordt uitgezonden op NPO1.

Groot succes
Het spraakmakende programma startte in 2014 en werd direct een groot succes. Voor het programma reist de blonde avonturier naar alle uithoeken van de wereld, met maar een doel: bijzondere portretten maken van mensen die op afgelegen plekken op aarde wonen. Door eerlijke en open interviews, krijg je als kijker een prachtige inkijk in het leven van mensen die – voor allerlei uiteenlopende redenen – hun biezen hebben gepakt en een nieuw leven zijn gestart op een afgelegen plek.

Andere winnaars
Presentatrice Chantal Janzen won de Zilveren Ring voor beste presentatrice, Pip Pellens mocht de Televizier Talent Award mee naar huis nemen en acteur Thom Hoffman won de prijs voor beste acteur. Het programma ‘Pauls Puber Kookshow’ won de Televizier Gouden Stuiver en actrice Angela Schijf mag zichzelf beste actrice noemen.

Op Facebook deelde Floortje een aantal foto’s van de bijzondere avond in de Heineken Musical Hall, waarop te zien is hoe blij ze is met haar Gouden Televizier-Ring. Bekijk de foto’s hieronder!

En ook op Twitter schreef de presentatrice een prachtig bericht.

Bron: RTL, Facebook, Twitter, ANP

Lees ook: