Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Floortje Dessing is de hoop in de liefde verloren: “Ik geef het op!”

Floortje Dessing is de hoop in de liefde verloren: “Ik geef het op!”

Floortje Dessing is de hoop in de liefde verloren: “Ik geef het op!”

2016 was een topjaar voor Floortje Dessing! De presentatrice won de Gouden TelevizierRing voor haar programma ‘Floortje naar het einde van de wereld’ én haar langgekoesterde wens om terug naar Syrië te gaan, ging ook in vervulling. Jammer genoeg zag Floortje afgelopen jaar weer een relatie stranden, en dat doet haar nu denken dat ze nooit nog gelukkig zal worden in de liefde.

Ondanks dat Floortje Dessing in 2016 opnieuw een relatiebreuk kreeg te verwerken, noemt de presentatrice het toch een ‘onvergetelijk jaar’.  “Ik heb een heel bijzonder jaar gehad”, vertelde de blondine. “Ik won de Gouden TelevizierRing, in ons vak toch wel een van de hoogst haalbare dingen. Nog steeds krijg ik tranen in m’n ogen als ik bedenk dat zo veel mensen op ons gestemd hebben.” Ook haar wens om terug te kunnen gaan naar Syrië, kwam afgelopen jaar uit. “Dat was moeilijk, zwaar en ingewikkeld, maar het dubbel en dwars waard.”

Geen hoop

De relatiebreuk heeft echter een dompel op de feestvreugde gezet voor Floortje. Ze heeft naar eigen zeggen de hoop opgegeven en denkt dat ze nooit gelukkig zal worden in de liefde. “Ik moet denk ik toch maar eens aan mezelf toegeven dat het er voor mij niet in zit, dat huisje, boompje, beestje”, zei ze in RTL Boulevard.

De presentatrice heeft het vooral moeilijk om iemand te vinden die ‘het leven met haar leuk vindt‘. “Dat vind ik heel jammer hoor. Het lukt me gewoon niet, het gaat niet”, gaf de 46-jarige presentatrice toe. “Ik ben natuurlijk ook iemand die heel erg mijn eigen plan trekt en mijn eigen ding doet. Ik ben geregeld wekenlang van huis voor mijn reisprogramma’s en daar zitten nu eenmaal ook heel veel mensen niet op te wachten. Het is gewoon niet gelukt, ik geef het op.”