Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fjietfjieuw: dít is de nieuwe vlam van Luca Borsato

Fjietfjieuw: dít is de nieuwe vlam van Luca Borsato

Fjietfjieuw: dít is de nieuwe vlam van Luca Borsato

Marco Borsato (54) en Leontien (53) zijn een schoondochter rijker, want zoon Luca heeft zijn geluk gevonden in de liefde. De blonde zanger met Italiaanse roots heeft een relatie met Daisy Piras, die afgelopen seizoen als verleidster te zien was in ‘Temptation Island: Love Or Leave’. De liefde hing al een tijdje in de lucht, maar nu is de vonk écht overgeslagen.

Liefde voor Luca Borsato

De realityster bevestigt haar relatie met Luca aan entertainmentsite Lovereality. Ook al eerder liet ze in de aftertalkserie ‘Temptation Love Therapy’ van Gwen van Poorten, weten te daten met de oudste zoon van Marco. De fysiotherapie studente en voormalig verleidster past helemaal bij haar schoonfamilie, want ook zij heeft Italiaanse roots.

Muziekcarrière

Op Instagram geeft Luca regelmatig een kijkje in zijn leven. Zo deelt hij niet alleen mooie foto’s van zichzelf, ook praat hij veel over zijn muziekcarrière. Want hij is hard aan het werk om in de voetsporen van zijn vader te treden. Hij is momenteel bezig met het maken van eigen muziek.

Wow! Zó ziet de oudste zoon van Marco en Leontine Borsato er nu uit

Zwaar jaar

De familie Borsato heeft een zwaar jaar achter de rug. Luca deelde eind vorig jaar een foto waar hij onder zet hoe het jaar hem is bevallen. “2020. Waar moet ik beginnen? Chaos? Is dat het juiste woord? Geen idee.” Verder schrijft hij over de scheiding van zijn ouders. “Ook was dit jaar persoonlijk voor ons als familie een behoorlijk pittige zoals jullie allemaal hebben meegekregen. Een bittere pil om te slikken maar ook een nieuwe realiteit die ons weer dichter bij elkaar heeft gebracht in een andere vorm. Ik kan niet dankbaar genoeg zijn met alle lieve mensen om mij heen.”

Relatie ouders

Toch is de liefde tussen Marco en Leontien niet voorgoed voorbij. Na vele dates en een romantische trip naar Ibiza, vonden de twee elkaar weer terug. Ook onlangs spatte de liefde van het scherm, nadat het gezin hun vakantie doorbracht op Ibiza. Marco postte een reeks aan foto’s op Instagram en schreef daarbij: “Lieve Tien, bedankt voor de geweldige vakantie met het gezin! We hebben onvergetelijk en geweldige mooie nieuwe herinneringen gemaakt.”

Dat de opbloeiende liefde geen geheim meer is, liet Marco ook halverwege juli zien. Hij postte foto’s van hem en Leontine op het tuinfeestje van hun dochter, Jada Borsato. Op één van de foto’s is het stel zoenend te zien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Story | Beeld: ANP