Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Filemon Wesselink openhartig over nieuwe relatie én zijn veranderde kijk op monogamie

Filemon Wesselink openhartig over nieuwe relatie én zijn veranderde kijk op monogamie

Filemon Wesselink openhartig over nieuwe relatie én zijn veranderde kijk op monogamie

Filemon Wesselink (40) maakte begin dit jaar een punt te hebben gezet achter zijn relatie met Michaela, de moeder van zijn drie kinderen. Inmiddels lacht het geluk hem weer toe en heeft de presentator opnieuw de liefde gevonden bij Ramona (40). Zij zal meteen te zien zijn in zijn nieuwe programma ‘Vreemdgaan met Filemon’, waarna hij een andere kijk heeft gekregen op monogamie.

In een openhartig interview vertelt Filemon dat hij milder is gaan denken over vreemdgaan na zijn onderzoek. “Ik ben nooit echt jaloers geweest, maar ik zou er nu nog milder over oordelen als mijn vriendin vreemd zou gaan”, zegt hij tegen NU.nl. “Bij veel mensen bestaat het idee dat je, nadat je getrouwd bent, nooit meer met iemand anders het bed zal delen, ook al ben je niet gelovig. Maar het kan gebeuren dat je je binnen de relatie aangetrokken voelt tot iemand anders en dat bespreek je niet gauw. Dat is precies waar de angel zit. Alle twee loop je rond met fantasieën, maar partners weten vaak niet van elkaar wat hun definitie is van vreemdgaan en die ideeën kunnen van elkaar verschillen. Ik zet in het programma die rationele en emotionele gedachten tegen elkaar.”

Liefdescontract

Hoe hij deze bevindingen meeneemt in zijn eigen relatie? Filemon vertelt over het liefdescontract dat hij met Ramona heeft opgesteld. “Dat zullen we elk jaar, elke twee jaar herzien. We vinden het een mooie manier om de boodschap van het programma mee over te brengen. Nu zitten we in het begin van onze relatie en denken we er zo over, maar dat kan over een tijd weer anders zijn.”

 

Lees ook
Filemon Wesselink verklapt per ongeluk nieuwe relatiestatus op Facebook

Vorige relatie

In januari werd bekend dat Filemon en zijn ex Michaela hun relatie na ruim tien jaar hadden beëindigd. De twee hebben samen drie kinderen. Het format voor Vreemdgaan met Filemon bedacht hij anderhalf jaar geleden, toen hij nog samen was met de moeder van zijn kids.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP