Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fijn nieuws voor Bibi Breijman: ‘Ik durf het nu eindelijk hardop te zeggen’

Fijn nieuws voor Bibi Breijman: ‘Ik durf het nu eindelijk hardop te zeggen’

Fijn nieuws voor Bibi Breijman: ‘Ik durf het nu eindelijk hardop te zeggen’

Bibi Breijman en Waylon maakten eind oktober het blijde nieuws bekend zwanger te zijn van hun tweede kindje. Tot grote teleurstelling werd dit wéér een zwangerschap met heftige complicaties, op Instagram laat Bibi weten dat ze eindelijk weer beter is.

Eindelijk weer beter

“I feel good. Ik ben sinds tijdje gestopt met m’n medicijnen en nog steeds blijft het teiltje buiten beeld. Ik durf nu dus eindelijk hardop te zeggen dat ik weer beter ben”, gaat ze verder. “Bedankt voor alle lieve berichtjes en steun de afgelopen periode. Vooral heel veel respect voor alle vrouwen die deze ellende (soms tot het einde van hun zwangerschap) moeten meemaken.”

De tekst gaat verder onder de post. 

Uitgesteld

Bibi liet eerder al weten dat ze graag ‘een elftal’ wilde met Waylon, maar een zwangerschap met heftige complicaties weerhield haar daarvan. Het stel heeft hun wens van een tweede kindje langere tijd uitgesteld, omdat ze het niet aandurfden. Nu zijn ze er toch voor gegaan. Hoewel het stel dolblij is met de tweede zwangerschap van Bibi, is hun vrees werkelijkheid geworden. “Helaas voelt ze zich precies zoals met de zwangerschap van Ted”, aldus de manager van de influencer eind oktober.

Lees ook:
Column Bibi: ‘Teddy aait het hoofdje van de baby, ze raakt nog net niet de borst van de vrouw’

Twijfels over tweede kind

“Ik vind moeder zijn zo leuk. Het liefst zou ik tien kinderen willen”, vertelde Bibi voor haar tweede zwangerschap in Flair. Maar er waren twijfels. Tijdens haar zwangerschap had ze hyperemesis gravidarum, een extreme vorm van misselijkheid. Vijf maanden moest ze continu overgeven en voelde ze zich vreselijk. Toen dat wat afnam, kreeg Bibi bekkeninstabiliteit en zat ze tot de bevalling in een rolstoel. “Pas nu realiseer ik me hoe heftig het was. En dat heeft me ook bang gemaakt. Ik zou graag een tweede kind willen, maar de angst dat ik weer zo ziek word, houdt me tegen. En Teddy is er ook nog, ik kan niet alleen maar platliggen met een peuter om me heen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram