Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fien Vermeulen deelt emotioneel moment: ‘Voor dit onderdeel van de kankerbingokaart waren we bang’

Fien Vermeulen deelt emotioneel moment: ‘Voor dit onderdeel van de kankerbingokaart waren we bang’

Fien Vermeulen deelt emotioneel moment: ‘Voor dit onderdeel van de kankerbingokaart waren we bang’

Hoewel Fien Vermeulen (29) inmiddels zeven jaar schoon is, lijdt nu haar moeder aan kanker. De radio-dj steunt haar dan ook door dik en dun, maar dat brengt soms wel behoorlijk wat emotionele momenten met zich mee.

Moeder Fien Vermeulen

Fien deelt een foto van hoe ze haar moeder kaal scheert en schrijft: “Veranderingen vragen om aanpassingsvermogen. Een andere blik, veerkracht en vertrouwen. Het was onze lieve Jette van drie jaar oud, die ons allemaal liet inzien dat er altijd rek zit in wat je aankunt. Zelf waren we bang voor dit onderdeel van de kankerbingokaart. Je kunt niet meer doen alsof het er even niet meer is.”

Bang

De angst was dat hun kleine nichtje bang zou zijn door het resultaat. “Op FaceTime lieten we mama’s kale bolletje zien aan Jet. Ze viel even stil en zei niks. En toen: ‘Oma, je bent kaal. Waarom?’.” Daarom herinnerden Fien en haar moeder het meisje aan het verhaal van de zieke boom. “Die verloor zijn blaadjes, maar zodra hij weer beter werd, groeiden ze ook gewoon weer aan.”

Lees ook
Fien Vermeulen onthult bizarre – en ietwat smerige – details over ‘Expeditie Robinson’

Trucje

Vermeulen vervolgt: “Toen we haar vertelden dat haar oma ook nog een trucje kon, wachtte ze met grote ogen af. We telden met zijn allen tot drie en opeens had oma weer haar op haar hoofd.” Hun nichtje blijkt, met slechts drie jaar oud, al ongelofelijk wijs naar de wereld te kijken. “Zij zag helemaal geen ziek mens en geen pruik, bleek uit wat ze zei voordat ze weer verder ging spelen. ‘Mijn oma kan toveren’.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Morning ? Veranderingen vragen om aanpassingsvermogen. Een andere blik, veerkracht en vertrouwen. Het was onze lieve Jette van 3 jaar oud, die ons allemaal liet inzien dat er altijd rek zit in wat je aankunt. Zelf waren we bang voor dit onderdeel van de kankerbingokaart. Je kunt niet meer doen alsof het er even niet meer is. En wat als Jette bang voor haar zou zijn, als ze er zo anders uit zou zien? Op Facetime lieten we mama’s kale bolletje zien aan Jet. Ze viel even stil en zei niks. En toen: “Oma, je bent kaal. Waarom?”. We herinnerden haar aan het verhaaltje van de zieke boom. Die verloor zijn blaadjes, maar zodra hij weer beter werd, groeiden ze ook gewoon weer aan. “Ja. Mooi hoor”, zei ze. Toen we haar vertelden dat haar oma ook nog een trucje kon, wachtte ze met grote ogen af. We telden met zijn allen tot 3, en opeens had oma weer haar op haar hoofd. Pas 3 jaar oud en zo ongelofelijk wijs met haar kijk op de wereld. Zij zag helemaal geen ziek mens en geen pruik bleek uit wat ze zei voordat ze weer verder ging spelen. “Mijn oma kan toveren”. Ps. We hebben, in goed overleg, voor 1 keer een uitzondering gemaakt in de 1.5 meter regel. #FienFamilie #liefdes

Een bericht gedeeld door Fien Vermeulen (@fienvermeulen) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress