Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ferry Doedens op non-actief gesteld: voorlopig niet welkom bij opnames ‘GTST’

Ferry Doedens op non-actief gesteld: voorlopig niet welkom bij opnames ‘GTST’

Ferry Doedens op non-actief gesteld: voorlopig niet welkom bij opnames ‘GTST’

Slechte tijden voor Ferry Doedens (29). De ‘GTST’-acteur is op non-actief gesteld en zal dus voorlopig niet terug te hoeven keren bij de opnames van de soap. Dit vanwege zijn eerdere uitspraken rondom het coronavirus.

Lak aan coronamaatregelen

Ferry is zelf niet bang besmet te raken en neemt de regels dan ook niet zo nauw. “Ik heb al acht weken lang met iedereen geknuffeld. Ik heb nog geen één keer dat met de elleboog gedaan. We worden allemaal gek gemaakt door de media”, zei hij maandag in de YouTube-serie KEURantaine van Eddy Keur.

Ferry Doedens op non-actief

Na die uitspraken werd Ferry overspoeld door negatieve reacties, en ook zijn werkgever EndemolShine is op zijn zachtst gezegd niet blij. “Van iedereen die bij ons werkt verlangen en verwachten wij dat zij zich aan de protocollen houden en dat iedereen zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt ten behoeve van de veiligheid en gezondheid van alle collega’s”, verklaarden zij aan Privé TV. “Wij hebben dit weekend noodgedwongen moeten beslissen dat Ferry Doedens minimaal twee weken niet kan deelnemen aan de repetities en buitenopnames van GTST, omdat hij aangeeft de afgelopen weken fysiek contact te hebben gehad met verschillende mensen.” RTL bevestigt aan RTL Boulevard dat de acteur momenteel op non-actief is gesteld.

Verandering in brengen

Doedens ziet de ernst in van de situatie en heeft beloofd zich vanaf nu wél aan de richtlijnen te houden. De acteur is volgens de woordvoerster op zijn gedrag aangesproken. “Ferry heeft aangegeven dat hij zich strikt gaat houden aan de richtlijnen van het RIVM, zodat hij zo spoedig mogelijk de opnames kan hervatten.”

Lees ook
Boze reacties na interview Ferry Doedens: ‘Ik heb al wekenlang met iedereen geknuffeld’

Ontslagen

Het is niet de eerste keer dat Ferry de soap moet verlaten. In 2015 werd hij ontslagen vanwege zijn drugsprobleem. Hoewel hij een jaar later weer in de huid van Lucas mocht kruipen, zorgen deze uitspraken dus weer voor een tijdelijk afscheid van de acteur.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Joee, even terrasje pakken. ?☀️? #anderhalfmeter Hamburger bestellen ? 😉

Een bericht gedeeld door Ferry Doedens (@ferrydoedens) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: still, Instagram