Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Voormalig ‘GTST’-acteur Ferry Doedens over de liefde: ‘Ik heb een leuke man ontmoet’

Voormalig ‘GTST’-acteur Ferry Doedens over de liefde: ‘Ik heb een leuke man ontmoet’

Voormalig ‘GTST’-acteur Ferry Doedens over de liefde: ‘Ik heb een leuke man ontmoet’

Ferry Doedens heeft een donkere periode achter zich liggen. Nu maakt hij stappen om deze periode af te sluiten en zich te focussen op de toekomst. De acteur doet zijn verhaal aan Story. “Ik heb een leuke man ontmoet…”

Goede Tijden, Slechte Tijden

Ferry vervulde de rol van Lucas in Goede Tijden, Slechte Tijden. Echter heeft hij de serie moeten verlaten. De kijkers gaven al snel aan dat Lucas terug moest keren in Meerdijk. Ook Ferry liet weten dat hij het leuk zou vinden om terug te komen in de serie. “Ik denk niet dat dat ooit nog gaat gebeuren. Dat boek is gesloten. Al moet ik wel zeggen dat ik GTST mis. Niet zozeer het werk zelf, maar wel het werken met de collega’s en de sfeer op de vloer. Elke dag wist je dat je ze zou zien. Dat mis ik. Maar het is niet zo dat ik me verveel. Ik ben met verschillende projecten bezig. Ook nog met OnlyFans (een online platform waar mensen kunnen betalen voor (vaak expliciete) foto’s en video’s – red.), maar dat scherm ik nu wel veel meer af. Aan het eind van het jaar ga ik weer in een musical spelen. En ik denk erover om me te laten omscholen tot personal trainer.”

Lees ook
Voormalig ‘GTST’-acteur wordt voor de derde keer vader na donkere periode

Ferry over de liefde

Naast al zijn projecten zit Ferry ook op romantisch vlak niet stil. In 2018 is zijn relatie met Nuno verbroken. Daarna heeft hij geen serieuze relatie meer gehad. “Er waren wel een paar mannen met wie ik datete. Maar het voelde niet zoals met Nuno. Nu heb ik een leuke Nederlandse man ontmoet. We zijn een paar keer uitgegaan en het voelt heel goed. We zitten nog in de beginfase en hebben er nog geen stempel op geplakt. Voorlopig genieten we van elkaar en hopelijk van een mooie zomer samen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress