Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ferry Doedens koopt nieuw huis in Amsterdam, met dank aan Onlyfans

Ferry Doedens koopt nieuw huis in Amsterdam, met dank aan Onlyfans

Ferry Doedens koopt nieuw huis in Amsterdam, met dank aan Onlyfans

Ferry Doedens (31) heeft het goed voor elkaar. De voormalig GTST-acteur heeft een splinternieuw huis in Amsterdam gekocht. En dat heeft hij mede te danken aan zijn Onlyfans-account, waar hij pikante foto’s van zichzelf deelde.

Nieuwbouw huis

Op Instagram deelt Ferry Doedens een foto waarop hij de papieren tekent. “Yes, ik heb een huis gekocht! 🔑” schrijft hij erbij. “Kan het bijna niet geloven! Midden in het hartje van mijn geliefde Amsterdam Oost.” Ferry moet nog wel even geduld hebben. Zijn huis moet nog gebouwd worden. Nog iets meer dan een jaartje en dan staat mijn nieuwbouw huis d’r. 🏡”

Ferry is blij en trots op zichzelf. “Trots dat ik dit in mijn eentje heb kunnen bereiken.” Een speciaal bedankje geeft Ferry aan zijn fans. “Thanks to my fans die dit mede mogelijk gemaakt hebben 🔒📸”

Lees ook
Bibi (32) is getrouwd en moeder en zit op OnlyFans: ‘Seks voor de camera doe ik niet, maar zeg nooit nooit’

Pikante foto’s

Inmiddels verdient Ferry zijn brood met zijn account op de 18+ website Onlyfans, waar hij pikante foto’s deelt tegen betaling. Aanvankelijk twijfelde Ferry of zijn carrièreswitch wel zo’n slimme zet was. Twee jaar geleden werd hij op non-actief gesteld door het GTST-productiebedrijf Endemol Shine. Dit omdat hij de coronaregels destijds niet na zou leven.

Uiteindelijk verliet hij de soap en kort daarop volgde het nieuws dat Ferry zichzelf bloot zou geven op internet. Dat is inmiddels al lange tijd bekend en het lijkt erop dat Ferry prima verdient aan zijn werk.

Ferry heeft nog een boodschap voor iedereen die commentaar heeft op zijn levensstijl: ‘Oordeel pas over me als je zelf perfect bent. Ik ben trots as fuck.’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ferry Doedens (@ferrydoedens)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl | Beeld: Brunopress