Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Corona > Boze reacties na interview Ferry Doedens: ‘Ik heb al wekenlang met iedereen geknuffeld’

Boze reacties na interview Ferry Doedens: ‘Ik heb al wekenlang met iedereen geknuffeld’

Boze reacties na interview Ferry Doedens: ‘Ik heb al wekenlang met iedereen geknuffeld’

‘GTST’-acteur Ferry Doedens is niet bang om het coronavirus op te lopen, vertelt hij in het YouTube-programma ‘KEURantaine’ van Eddy Keur. ‘Nul’, antwoordt de acteur op de vraag of hij bang voor het virus is. ‘Ik heb al wekenlang met iedereen geknuffeld.’

‘Ik zet de bloemetjes buiten’

Ferry’s relatie met de Braziliaan Raphael liep enkele maanden geleden op de klippen. Intimiteit mist hij wel. “Alles wat we willen, is liefde. Maar de pony moet natuurlijk wel grazen en de pony graast ook: ik zet de bloemetjes wel gewoon buiten. Ik zie wel een leuke jongen, dus wie weet, over een tijdje.”

‘Even normaal doen’

De Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur maakte naar eigen zeggen al een paar keer mee dat mensen in de supermarkt overdreven reageerden. “Ik respecteer en accepteer het allemaal, maar als mensen in de supermarkt helemaal tegen de eieren en de pakken melk aangedrukt staan en hun gezicht wegdraaien, dan denk ik: mevrouw, ik sproei niet in uw gezicht, ik hoest niet in uw gezicht en ik blaf niet in uw gezicht. U kunt ook gewoon even normaal doen.”

Gedoe

De 29-jarige Doedens kijkt wel uit naar het moment dat de opnamen voor GTST weer beginnen. “We zijn al begonnen met testen, om te zien hoe het is met die 1,5 meter afstand. Ik vind het allemaal wel gedoe hoor. Want die protocollen, daar word je niet goed van. Maar we mogen blij zijn dat we werk hebben.”

Kritiek na interview

Niet iedereen is te spreken over hoe Ferry zich zegt te gedragen. Onder posts op zijn Instagram verschijnen flink wat boze reacties. “Door mensen zoals jij hebben we de coronamaatregelen, achterlijke idioot!”, aldus een volger. Een ander zegt: “Wat jammer dat jij de regels niet naleeft voor corona. Valt me echt tegen”.

Lees ook
Opnames ‘GTST’ binnenkort hervat: zo anders gaat de soap eruitzien na de zomerstop

Toch minder geknuffeld?

In zijn Stories probeert de acteur de boel nu te nuanceren: “Oók ik heb me de afgelopen maanden aan het anderhalvemeterbeleid gehouden. Wellicht heb ik een andere indruk achtergelaten. Oók ik neem dit erg serieus, guys”, besluit hij met de hashtag #staysafe.

Het interview:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Joee, even terrasje pakken. ?☀️? #anderhalfmeter Hamburger bestellen ? 😉

Een bericht gedeeld door Ferry Doedens (@ferrydoedens) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress