Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ferri Somogyi werd op GTST-set overvallen door slecht nieuws over tweeling: ‘Ik moest zó huilen’

Ferri Somogyi werd op GTST-set overvallen door slecht nieuws over tweeling: ‘Ik moest zó huilen’

Ferri Somogyi werd op GTST-set overvallen door slecht nieuws over tweeling: ‘Ik moest zó huilen’

Ferri Somogyi en zijn vrouw Noëlle hebben hun bijna drie maanden oude tweeling Lux en Imre gelukkig weer thuis. Maar het gezinnetje ging de afgelopen maanden door een angstaanjagende periode. Zeven weken na hun geboorte werden de jongetjes met spoed in het ziekenhuis opgenomen. Imre moest zelfs naar de IC, waar hij dagenlang aan de beademing lag. Aan Story vertelt Ferri over deze emotionele weken.

Intensive care

Elke dag ziet Ferri Somogyi (48) dat zijn zoontjes Lux en Imre, die nu tweeënhalve maand oud zijn, meer aansterken. De afgelopen weken lag de tweeling met het RS-virus in het ziekenhuis. Imre, die ook nog het rhinovirus en een longontsteking kreeg, lag lange tijd zelfs op de intensive care van het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht.

Moederinstinct

“Noëlle had al heel snel door dat het niet goed ging met onze kindjes”, vertelt Ferri aan Story. “Ze dronken niet goed en hun buikje onder de ribben trok heel snel naar binnen. Ze belde de huisarts, maar die zei het nog een dag aan te willen kijken. De volgende dag was het nog veel erger. Ze belde weer met de huisarts en diezelfde ochtend werden ze met spoed in het Ter Gooi-ziekenhuis opgenomen. Haar moederinstinct was geweldig. En ik denk dat dat voor heel veel moeders geldt. Zij weten of er iets met hun kind is.”

Slecht nieuws tijdens kledingwissel

De tweeling was op dat moment net zeven weken oud en Ferri pendelde tussen de GTST-studio, het ziekenhuis en hun huis in het Gooi. Dat was zwaar, maar wat het stel toen niet wist, was dat het ergste nog moest komen. ‘Tijdens een kledingwissel op de set belde Noëlle mij. Het ging niet goed met Imre. Hij moest met spoed in de ambulance naar de intensive care van het WKZ in Utrecht.”

Lees ook
Zwangere vrouw ‘GTST’-ster Ferri Somoyi open over hun kinderwens én leeftijdsverschil van 18 jaar

Tranen

Ferri vervolgt: “Nieuws dat je echt nooit wilt horen. Ik moest zó huilen… Maar daarna vond ik wel de kracht om mezelf op te pakken en naar het ziekenhuis te rijden. Ook omdat ik heel veel vertrouwen in de medische zorg in Nederland heb.” Eind juli maakte Ferri bekend: “We zijn weer compleet! […] Zenuwslopende weken, maar de jongens hebben het gered! Imre kregen we als laatste terug.” In september 2018 werden Ferri en Noëlle voor het eerst ouders van dochter Véda Somogyi.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ferri Somogyi (@ferrisomogyi)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ferri Somogyi (@ferrisomogyi)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ferri Somogyi (@ferrisomogyi)

Bron: STORY | Beeld: BrunoPress