Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zwangere vrouw ‘GTST’-ster Ferri Somoyi open over hun kinderwens én leeftijdsverschil van 18 jaar

Zwangere vrouw ‘GTST’-ster Ferri Somoyi open over hun kinderwens én leeftijdsverschil van 18 jaar

Zwangere vrouw ‘GTST’-ster Ferri Somoyi open over hun kinderwens én leeftijdsverschil van 18 jaar

Vlak voor de afgelopen kerstdagen maakten Ferri Somogyi en zijn geliefde Noëlle prachtig nieuws bekend: het stel verwacht dit voorjaar een tweeling. Het nieuwe jaar trapte de ‘GTST’-ster af met een bijzonder kiekje, waarbij hij het geslacht van de baby’s onthulde. Of het gezin met de komst van de kindjes compleet is? In een Q&A op Instagram doet Noëlle een boekje open over hun kinderwens en bespreekt ze bovendien het leeftijdsverschil van achttien jaar tussen haar en de acteur.

Zwangerschap Noëlle

Via haar Instagram Stories heeft Noëlle haar volgers de kans gegeven om meer over haar te weten te komen. “Hoe gaat het met je? Is het tot nu toe goed te doen, je zwangerschap in combinatie met een peuter?”, vraagt een fan zich af. De vrouw van Ferri antwoordt dat gelukkig dat het heel goed gaat, maar ze het ook best pittig vindt allemaal. “Lichamelijk is het gewoon afzien”, schrijft de brunette. Nu ze twee baby’s draagt in plaats van één, heeft ze naar eigen zeggen meer last van harde buiken. “Ik kan gewoon niet meer zo veel op een dag met gevoelsmatig een zak keien tegen m’n maag en blaas”, lacht Noëlle. “Ik ben gewoon heel blij als ze er gezond en wel zijn straks. Zal niet alles benoemen, maar zwanger zijn is niet mijn hobby.”

Hulp van Ferri

Doordeweeks is Ferri druk met opnames voor GTST, maar in het weekend is de acteur gelukkig thuis om Noëlle bij te staan. “Dan kan hij Véda ook aandacht geven”, legt de brunette uit. “Met een peuter moet je ook altijd om de één of andere reden om de seconde opstaan.”

Nog meer kinderen?

Of het stel na de komst van hun tweeling nog meer kinderen willen? “Het lijkt me sterk dat er nog een vierde komt”, zegt Noëlle erover. “Ferri heeft die ambitie in ieder geval vrij zeker niet. En ik vind het ook helemaal goed zo.”

Leeftijdsverschil

Noëlle vertelt ook over het leeftijdsverschil van achttien jaar tussen haar en Ferri. “Het is nooit een probleem geweest”, benadrukt ze wanneer een fan ernaar vraagt. “Het belangrijkste is dat een man goed voor je is. Ik denk er eigenlijk ook nooit over na, haha. Mannen blijven in hun hoofd toch altijd kleuters.”

Lees ook
Heb jij de Center of Gravity Challenge al geprobeerd? Ferri Somogyi doet voor hoe ’t níet moet

Gezin Ferri Somogyi

In september 2018 werden Ferri en Noëlle de trotse ouders van hun eerste kindje, dochter Véda. Een paar maanden daarvoor – in juni om precies te zijn – stapten de twee in het geheim in het huwelijksbootje. De acteur heeft er nooit een geheim van gemaakt open te staan voor meer gezinsuitbreiding. “We hopen Véda nog wel een broertje of zusje te kunnen geven”, zei hij eerder. “Ik ga niet wachten tot mijn zeventigste of zo, dat wil ik mijn kind niet aandoen, dan gaat hun papa wel erg vroeg dood.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ferri Somogyi (@ferrisomogyi)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ferri Somogyi (@ferrisomogyi)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ɴoëlle ѕoмoɢyι (@noellesomogyi)

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Instagram