Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nééé: neemt Ferri Somogyi na de zomerstop afscheid van ‘GTST’?

Nééé: neemt Ferri Somogyi na de zomerstop afscheid van ‘GTST’?

Nééé: neemt Ferri Somogyi na de zomerstop afscheid van ‘GTST’?

Ferri Somogyi (46) is al jaren een van de vaste gezichten van ‘GTST’. Maar het lijkt erop dat fans – voor de zoveelste keer – afscheid moeten nemen van zijn personage Rik de Jong. Nederland is namelijk te klein voor de acteur en hij denkt er dan ook aan om te emigreren met zijn gezin.

Niet de eerste keer

In 2002 deed hij al een poging: Ferri vertrok naar Amerika, maar in 2007 kwam hij met een droom minder terug naar Nederland. Hij hoopte in de VS als acteur door te breken, maar dat mislukte. “Wonen in Los Angeles was achteraf heel gevaarlijk voor mij”, vertelt Ferri aan Story. “Die stad trekt je helemaal leeg. Iedereen wil iets van je, iedereen zegt iets voor je te kunnen betekenen. En zodra je daarin meegaat, verlies je jezelf. Het is een en al drama.”

Europa

Het is niet dat de acteur met zijn gezinnetje – vrouw Noëlle en dochter Véda (1) – weer terugwil naar The States, maar het wordt naar alle waarschijnlijkheid een land in Europa. “Europa heeft genoeg mooie plekjes waar ik me thuis zal voelen. Het fijne is dat Noëlle net zo avontuurlijk en reislustig is ingesteld als ik. Ook zij is iemand die zomaar alles achter zich kan laten om op een andere plek opnieuw te beginnen.”

Rik de Jong

En hoe zit het dan met zijn rol in GTST? Tja, dat is nog allemaal onduidelijk. Rik de Jong is de komende tijd nog gewoon te zien in de soap. Voorlopig zal hij namelijk nog even blijven zitten waar hij zit, want de acteur heeft onlangs een huis in Laren gekocht. “Ja, het huis is groot genoeg voor gezinsuitbreiding”, vertelde de acteur er afgelopen jaar over. “Het is onze wens om nog een kindje te krijgen, als het ons gegeven is. Een broertje of zusje voor Véda zou leuk zijn.”

Broertje of zusje voor Véda

Dat was overigens niet de eerste keer dat hij zei nog een kindje te willen met Noëlle, met wie Ferri in juni 2018 in het geheim in het huwelijksbootje stapte. “We hopen Véda nog wel een broertje of zusje te kunnen geven”, zei hij eerder. “Ik ga niet wachten tot mijn zeventigste of zo, dat wil ik mijn kind niet aandoen, dan gaat hun papa wel erg vroeg dood.”

Lees ook
Dít programma vervangt ‘GTST’ tijdens de zomerstop

Carrière

Na de geboorte van zijn dochter Véda, hing Ferri zijn carrière als dj aan de wilgen. Die ambitie was lastig te combineren met de opvoeding van zijn kind. De ster zei destijds zich te blijven focussen op GTST en zijn nieuwe hobby magie. Trucs doet hij onder de naam Ferri Cooper.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Geen woorden By @yarabrouwer_branding

Een bericht gedeeld door Ferri Somogyi (@ferrisomogyi) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

3 jaar samen met deze unieke, prachtige, lieve, grappige, sexy, slimme dame. Champagne! @noellesomogyi

Een bericht gedeeld door Ferri Somogyi (@ferrisomogyi) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: still, Instagram