Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > F*ck de Liefde 2: déze leuke acteurs worden aan cast toegevoegd

F*ck de Liefde 2: déze leuke acteurs worden aan cast toegevoegd

F*ck de Liefde 2: déze leuke acteurs worden aan cast toegevoegd

Heb je genoten van F*ck de Liefde (die ene film met Nienke Plas, Nicolette van Dam, Yolanthe Cabau en Bo Maerten op Curacao)? Dan kun je je hart ophalen: deel twee wordt op dít moment gefilmd.  En alsof dat niet al leuk genoeg is, zijn er ook nog eens vier nieuwe acteurs toegevoegd aan de cast (en daar hebben we zin an!). 

F*ck de Liefde

Even terug naar deel een: Lisa zit in een scheiding en zit er doorheen. Haar vriendinnen (Kiki door Nienke Plas en Donna door Nicolette van Dam) nemen haar mee naar Curacao en daar ontmoet ze Jim (Thijs Römer). Jack (Lisa’s ex) gaat naar bed met Cindy en Cindy is de zus van Bo (Yolanthe). Bo is getrouwd met Saïd (rapper Negativ) en dat houdt hij verborgen voor zijn vrouw. Kortom: alle ingrediënten voor een flink portie drama.

Tekst gaat verder onder post. 

F*ck de Liefde deel 2

In F*ck de Liefde deel 2 wordt de huidige cast uitgebreid. Angela, gespeeld door Bettina Holwerda (die overigens ook allerlei kiekjes van de filmopnames deelt via haar Instagram), wordt een van de vriendinnen van Kiki en Geza Weisz neemt het stokje van Thijs Römer over als Jim. Dan komt er een nieuw fijn snoepje bij: Juvat Westendorp kruipt in de huid van Javier. Het laatste nieuwe personage is Noah, gepseeld door Dorian Bindels (kun je kennen als Daan uit Goede Tijden Slechte Tijden).

Lees ook: 
Yolanthe Cabau wil dolgraag moeder worden van een dochter

Verhaallijn tweede film

Kiki gaat trouwen! En dan moet er een vrijgezellenvakantie georganiseerd worden. Vriendinnen Kiki, Lisa en Bo gaan naar Ibiza en daar loopt het compleet uit de hand. Nachtelijke avonturen met Javier, twijfels over het huwelijk, oude vlammen die ineens weer langskomen en verzoenpogingen van eerdere liefdes. Kortom: een heerlijke échte romcom, die (als het goed is) dit jaar nog te zien is. Zin in!

Bron: &C | Beeld: BrunoPress