Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fans zijn bezorgd: Britney Spears deelt video’s met ontbloot bovenlijf

Fans zijn bezorgd: Britney Spears deelt video’s met ontbloot bovenlijf

Fans zijn bezorgd: Britney Spears deelt video’s met ontbloot bovenlijf

Zaterdag verscheen er voor de vierde keer op rij content, waarop Britney Spears met ontbloot bovenlijf te zien is. De zangeres postte afgelopen weken eerst twee foto’s op Instagram en nu ook nog twee video’s waarin ze te zien is. Veel fans maken zich grote zorgen en weten zeker dat de Hollywood-ster dit niet zelf heeft gepost. Zou haar vader hier achter zitten?

Privé video’s op Instagram

Arme Britney Spears, de ster is sinds zaterdag wéér volop in het nieuws. Dit keer omdat ze video’s op Instagram heeft gezet waarin ze topless een soort dansbewegingen maakt. Ze heeft hier alleen een korte broek aan. Volgens fans gebeurt dit tegen haar wil in en is dit het zoveelste bewijs dat Spears niet vrij is. Hiermee verwijzen ze naar de gerechtelijke procedure tegen haar vader.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears)

“Iets verdachts aan de hand”

Het valt op dat de content in dezelfde fotoserie is genomen. “Er is iets verdachts aan de hand”, luidt de opmerking van één van haar volgers. De zangeres zelf reageert met een aantal emoji’s onder de halfnaakte video’s.

Bewindvoerderschap vader Jamie

Al sinds 2008 – nadat de Britney een aantal mental breakdowns kreeg – leeft ze onder het bewindvoerderschap van haar vader Jamie. Dit betekent dat hij zeggenschap heeft over haar carrière en al haar geld. Zelf mag ze geen énkele keuze mag maken. Ook in de documentaire ‘Framing Britney Spears’ komt de donkere wereld aan het licht waar de popster al jaren in leeft.

Lees ook:
Britney Spears krijgt advocaat die haar kan helpen

Emotionele getuigenis

Eind mei belde Spears daarom met rechter Brenda Penny. Ze deed een emotionele getuigenis over het jarenlange misbruik van haar vader en zijn team. Ze beweert dat ze tegen haar wil medicatie moet slikken, geen toestemming krijgt om haar spiraal te laten verwijderen en ook zou ze haar kinderen niet meer mogen zien. De zangeres hoopt dat haar vader ontslagen wordt als curator en dat ze haar vrijheid terugkrijgt.

Maar na een aantal rechtzaken is het helaas nog steeds niet gelukt. De eerste volgende hoorzitting vindt plaats op 29 september. De rechter gaat dan opnieuw een besluiten nemen over Spears’ verzoek.

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron:  Instagram, De Telegraaf | Beeld: ANP