Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zwangere Famke Louise is bang om de straat op te gaan: ‘Intimidatie aan de orde van de dag’

Zwangere Famke Louise is bang om de straat op te gaan: ‘Intimidatie aan de orde van de dag’

Zwangere Famke Louise is bang om de straat op te gaan: ‘Intimidatie aan de orde van de dag’

Dat je al BN’er in Nederland nogal eens wordt aangesproken, dat weet je vast. Maar Famke Louise (22) maakt tegenwoordig wel hele bizarre dingen mee en dat maakt haar bang. De zangeres is zwanger en vertelt op social media over straatintimidatie en dat ze soms gewoon de deur niet uit durft.

‘Kijk je anders naar dingen nu je zwanger bent?’

Famke Louise deed een vragenrondje via haar Instagram stories. Iemand vroeg haar of ze anders naar dingen kijkt, nu ze zwanger is. Toen vertelde ze dat ze in situaties komt, waar ze niet in wil zitten. “De laatste tijd gebeuren er superrare dingen op straat. Mensen maken bij bang. Niet alleen bang voor de toekomst, maar ook voor de veiligheid van mijn kindje. Er is geen grens meer en mensen zijn roekeloos.” De zangeres, die begin deze maand bekendmaakte in verwachting te zijn van haar eerste kindje, haalt twee absurde voorbeelden aan.

Deuk in auto geslagen

Ze vertelt over die keer dat een man met haar op de foto wilde toen ze ’s avonds alleen over straat liep. De man riep iets als: “Famke, kom picca maken.” Ze vervolgt: “Na een aantal vervelende ervaringen, kan ik niet meer inschatten of dit goed of slecht is bedoelt.” Toen Famke daarvoor bedankte, sloeg hij een deuk in haar auto. “Doe fokking normaal. Ik ben zwanger, waar haal je het lef vandaan?”, vraagt ze zangeres zich af.

Bestormd door groep mensen

Maar ze haalt ook een voorbeeld aan van toen ze laat terugkwam vanuit Parijs met de trein en bestormd werd door een groep van acht mensen. “Niet op een leuke manier, ze waren mij op een pesterige manier aan het filmen. Camera’s werden in mijn gezicht gedrukt en mensen klemden zich aan mij vast (1.5 meter graag). En dat terwijl ik gewoon een buikje heb.”

‘Moeilijk en jammer’

En dat maakt Famke Louise bang, waardoor ze vaak de straat eigenlijk niet op durft. “Dit zijn onveilige situaties waar ik mij niet in wil bevinden, dus denk ik momenteel heel anders over dingen. Het is gewoon moeilijk en jammer”, zo besluit ze het antwoord op de vraag van de fan.

Lees ook: 
Ex Denzel Slager reageert voor het eerst op zwangerschap Famke Louise

Bekendmaking zwangerschap Famke Louise

Begin augustus deelde Famke het nieuws dat ze een kindje verwacht samen met haar vriend Denzel Slager. De bekendmaking van de zwangerschap deden ze via hun Instagram met onderstaande (te lieve) filmpje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Flair – fotografie: Esmee Franken