Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Wat goéééd’: familie Meiland reageert dolenthousiast op zwangerschap Maxime

‘Wat goéééd’: familie Meiland reageert dolenthousiast op zwangerschap Maxime

‘Wat goéééd’: familie Meiland reageert dolenthousiast op zwangerschap Maxime

Dat Maxime Meiland (25) stond te popelen om gezinsuitbreiding met ‘haar’ Leroy (29), heeft de blondine nooit onder stoelen of banken gestoken. Inmiddels weten we dat die onderweg is: de dochter van Martien en Erica maakte woensdag bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje. Vlak na de grote onthulling hebben de ouders van Maxime gereageerd op de zwangerschap en duidelijk moge zijn dat zij mínstens zo blij zijn als hun dochter.

Zwangerschap Maxime Meiland

Wanneer RTL Boulevard aan Martien vraagt wat hij van de zwangerschap van Maxime vindt, laat hij weten dat de familie dolblij is. “Wat goéééd gaat het door die boerderij de hele dag”, aldus de flamboyante kasteelheer. “Ik kan nu lekker aan de wijn, want zij kan niet meer wijnen.” Ook Erica laat weten ontzettend blij te zijn voor Maxime en haar dochtertje Claire. “Eindelijk een broertje of zusje. Dit gunnen we haar zo!”

Broertje of zusje voor Claire

Zelf zegt Maxime “dol- en dolgelukkig” te zijn met haar zwangerschap. “Dit wilden we zo graag”, zegt ze in het entertainmentprogramma. “We wilden graag een broertje en zusje voor Claire.”

Kinderwens

Sinds een paar maanden heeft Maxime een relatie met haar vriend Leroy, een van de cameramannen van Chateau Meiland. Onlangs kochten ze samen een jaloersmakend huis in Noordwijk en liet de blondine weten klaar te zijn voor gezinsuitbreiding met haar geliefde. “Ik zou graag kinderen willen met Leroy”, zei ze eerder tegen Story. “Hij is de vader van mijn kind.”

Lees ook
Even níet meer wijnen, wijnen, wijnen: Maxime Meiland in verwachting van tweede kindje

Vader van Claire

Uit een eerdere relatie heeft Maxime al een dochter: Claire. Met de vader van het meisje – die niet tot nauwelijks meer te zien zal zijn in Chateau Meiland – heeft Maxime overigens geen contact meer. Toen zij onverwachts zwanger raakte van haar ex, liet hij weten geen vader te willen worden. “Hij was er niet klaar voor”, vertelde ze eerder over de situatie. “Ik weet ook niet zo goed of ik daar nog wel zo happy mee ben, als hij over een tijd toch nog komt aankakken. Dat is ook niet wat ik wil.” Toch vindt ze het jammer dat het zo is gelopen en neemt ze haar ex ook zeker het een en ander kwalijk. “Ik had het niet van hem verwacht, dat hij me zo zou laten zitten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Bron: Superguide.nl | Beeld: Talpa, Instagram