Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Huishoudster Nadège aan de kant gezet door familie Meiland: Martien reageert op beschuldigingen

Huishoudster Nadège aan de kant gezet door familie Meiland: Martien reageert op beschuldigingen

Huishoudster Nadège aan de kant gezet door familie Meiland: Martien reageert op beschuldigingen

Nadège Coffinet, die lange tijd het kasteel van de familie Meiland schoonhield, is door de familie aan de kant gezet. Op sociale media laat ze weten erg teleurgesteld te zijn en geen contact meer te willen met de familie.

Teleurgestelde Nadège

In diverse berichten op Facebook deelt de huishoudster haar onvrede. “Ik ben erg teleurgesteld. De familie zegt dat ik niks heb gedaan en hebben me naar huis gestuurd. Dat terwijl ik dacht onderdeel te zijn van de familie.”

De tekst gaat verder onder de post.

‘Je doet je werk niet meer’

In gesprek met Shownieuws licht Coffinet verder toe: “Ik kwam vanochtend aan en dronk mijn koffie zoals gewoonlijk. Gisteren heb ik nog alle hoeken van het kasteel gedaan, ik doe mijn werk zoals ik gewoonlijk doe. De Meilandjes wilden echter met me praten en ze zeiden: ‘We moeten met je praten, Nadège. Wil je hier niet meer werken?’ Ik zei: ‘Waarom zeggen jullie dat?’ Ze zeiden: ‘Omdat je niets meer doet, je doet je werk niet meer.’ Ik zei: ‘Hoe bedoel je, je doet je werk niet meer?’ Daarna hebben ze gezegd: ‘We betalen je nog tot en met 31 augustus, tot het einde van je contract en je kunt nu naar huis gaan.'”

Geen contact meer

Coffinet heeft tegenover Shownieuws gezegd geen behoefte meer te hebben aan contact met het gezin, met wie ze eerder dit jaar nog op vakantie ging. “Ik vond de familie erg leuk, ik heb veel respect voor ze. Ik ben erg teleurgesteld en vooral in Martien, omdat ik van hem hou.”

Lees ook
Wat goéééd: seizoen vier ‘Chateau Meiland’ in aantocht

‘Helemaal niet waar’

De familie Meiland ontkent dat er iets aan de hand is. Zij laten weten dat er geen werk meer is voor Coffinet nu ze door de coronacrisis de deuren van het kasteel niet kunnen openen. Volgens Martien is het “helemaal niet waar” dat ze Nadège zomaar aan de kant hebben gezet. “Dat is spijtig om te lezen”, zegt hij tegen RTL Boulevard. De familie zou daarentegen juist veel voor de huishoudster hebben gedaan. “We hebben ook een parketvloer geschonken aan haar, voor de keuken. Dan vind ik het spijtig dat zo naar praat. Ik kan niet elke werknemer op m’n rug meenemen naar Nederland of zo.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl, Superguide.nl | Beeld: Talpa