Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fajah Lourens weer aan het daten geslagen!

Fajah Lourens weer aan het daten geslagen!

Fajah Lourens weer aan het daten geslagen!

Fajah Lourens heeft onlangs haar tweede boek ‘Killerbody 2’ gelanceerd, het vervolg op haar succesvolle eerste boek ‘Killerbody’. De dame bezit zelf dan ook over een afgetraind lijf en zit erg goed in haar vel. Toch is er geen man aan haar zijde. Maar daar zou binnenkort verandering in kunnen komen, want Fajah is weer volop aan het daten!

Jammer
Aan Grazia doet de moeder van twee een boekje open over haar liefdesleven. Na haar break-up van de 11 jaar jongere dj Gijs Scheeringa , deed Fajah uit de doeken dat ze even helemaal klaar was met mannen. Maar nu begeeft ze zich toch weer op de datingmarkt. Al zal zij de initiatiefnemer moeten zijn, om een date te kunnen krijgen. “Mannen benaderen me helemaal niet meer, dat durven ze niet, dat is wel een beetje jammer, want ik moet nu alles zelf doen.”

Date
Toch lijkt het erop alsof ze al een oogje op iemand heeft, want aan Grazia vertelt Fajah dat ze binnenkort een date heeft! Wie de lucky guy is, is nog onduidelijk. “Ik heb onlangs een leuke jongen op Instagram ontdekt en die heb ik een berichtje gestuurd. Hij zit nu in het buitenland, maar als hij terug is, hebben we een date!”

Eisenpakket
De krullenbol weet precies wat voor man ze graag zo willen. “Ik wil iemand die net als ik met zijn lichaam bezig is: hij moet sportief zijn en gezond leven. Verder wil ik ook wel een gezellig gezichtje. Vroeger viel ik nooit op knappe mannen, maar 
nu denk ik: ik wil toch wel iets leuks hebben om naar te kijken. Hij moet ook een beetje ontwikkeld zijn, vooral op spiritueel vlak, en hij moet een passie hebben.”

Wij zijn héél benieuwd welke hottie er binnenkort aan de (afgetrainde) zijde van Fajah zal verschijnen!

 

Bron: Grazia, Instagram

Lees ook: