Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fajah Lourens showt hoe haar dagelijkse 1250 kcal er uit zien

Fajah Lourens showt hoe haar dagelijkse 1250 kcal er uit zien

Fajah Lourens showt hoe haar dagelijkse 1250 kcal er uit zien

Vorige week was fitgirl Fajah Lourens te gast bij Eva Jinek in de show Jinek. Ze was daar om haar nieuwe boek Killerbody 2 te promoten. Haar deelname aan het programma zorgde voor heel wat opschudding omdat Fajah bekende zelf maar zo’n 1350 calorieën per dag te eten, wat erg weinig lijkt. Om het tegendeel te bewijzen deelde Fajah nu een foto van wat ze dagelijks eet op Instagram. 

Het nieuwe boek van Fajah Lourens staat vol met gezonde recepten die je kunnen helpen om in vorm te blijven. Fajah zelf zei tegen Jinek dat ze maar zo’n 1350 calorieën per dag eet. Veel mensen waren hier geschokt over omdat het de gemiddelde calorie-inname die geadviseerd wordt voor een volwassen (veel sportende) vrouw zoals Fajah tussen de 2000 en 3000 kcal per dag ligt. Daarnaast zei Fajah: ‘Veel mensen eten ongeveer 2000 calorieën per dag. En daarom zijn de meeste mensen dus te dik.’

Om nu te laten zien dat 1350 calorieën per dag helemaal niet zo weinig is als het lijkt deelde ze een foto van wat ze eet als ze zich voorbereid op een shoot (ze eet dan zelfs nog wat minder, zo’n 1250 calorieën). Ze schrijft er echter ook bij dat iedereen zijn behoefte anders is en je het zelf moet uitrekenen. Zou jij de dag doorkomen op haar dieet?

Lees ook:

Wat is jouw dagelijkse caloriebehoefte?

9 fabels & feiten over afvallen

Bizarre afvaltrend: Het Military Dieet

Bron: grazia.nl