Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fajah Lourens laat definitief borstimplantaten verwijderen na complicaties

Fajah Lourens laat definitief borstimplantaten verwijderen na complicaties

Fajah Lourens laat definitief borstimplantaten verwijderen na complicaties

Fajah Lourens heeft definitief besloten om haar borstimplantaten te laten verwijderen. Een van de twee implantaten was opnieuw lek. Dit heeft ze zaterdag laten weten via haar Instagram @mykillerbodymotivation.

Kipfiletjes

Fajah plaatst een foto waar ze haar weggehaalde borstimplantaat vastheeft. Ze schrijft onder andere: “Ik heb deze kerst afscheid genomen van mijn “nep” borsten en kom steeds dichter bij mezelf.” Ze post nog andere foto’s waar haar ‘oude’ borsten goed te zien zijn. In haar Instagrampost verwijst Fajah ook naar haar blog.

Tekst gaat verder onder de post.

Post Fajah Lourens

In haar blogpost vertelt Fajah over haar jeugd. Ze mocht van haar stiefvader geen bikini aan, want ‘ze had toch nog geen borsten’. Ze deelde een zwembroek met haar broertjes. Op haar zestiende ging ze werken in de B Side Beach Club. Hierover schrijft ze: “Ik stond hier achter een bier tub in een string bikini. Daar propte ik van die kipfiletjes in mijn driehoekbikini. In die tijd was Pamela Anderson het rolmodel voor mij. Ik droomde van grote borsten en ze zouden er hoe dan ook komen.”

Lees ook:
Calm your tits: siliconen borstimplantaten geen reden tot paniek

Proces

Ook vertelt ze op haar blog over het proces van het verwijderen van haar borstimplantaten. Fajah op haar blog: “Dit jaar werd geconstateerd dat mijn rechter borstimplantaat opnieuw lek was voor de tweede keer in vijf jaar. Ik stond zó niet in contact met mezelf, dat ik niet heb opgemerkt dat dit een signaal was.” Fajah koos ervoor om haar implantaten te verwisselen. Ze was er nog niet klaar voor om er definitief afscheid van te nemen.

Daarna bleek er weer een complicatie te zijn. Er was een huidbacterie bijgekomen, waarna er driehonderd milliliter vocht weggezogen moest worden met een naald. Ook gebruikte Fajah antibiotica, waardoor haar weerstand verzwakte. Ze raakte besmet met corona. “Tijdens mijn ziektebed is mijn prothese omgedraaid. De platte kant is naar voren gaan staan en toen kwam het besef. Mijn lichaam heeft er genoeg van en geeft dit heel duidelijk aan”, aldus Fajah op haar blog. 24 december heeft ze haar borstimplantaten definitief laten verwijderen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram, MKBM | Beeld: BrunoPress