Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fabrizio Tzinaridis van ‘De Bachelor’ krijgt doodsbedreigingen: ‘Ik ga u kapotmaken’

Fabrizio Tzinaridis van ‘De Bachelor’ krijgt doodsbedreigingen: ‘Ik ga u kapotmaken’

Fabrizio Tzinaridis van ‘De Bachelor’ krijgt doodsbedreigingen: ‘Ik ga u kapotmaken’

We konden de afgelopen weken smullen van De Bachelor in Nederland, maar de Belgische versie van De Bachelor was ook te zien op Videoland. Belgische Bachelor met Fabrizio Tzinaridis maakte de tongen behoorlijk los. Helaas voor Fabrizio vond hij zijn ware liefde niet. Wel krijgt hij veel haat over zich heen. 

Fabrizio krijgt doodsbedreigingen

Enkele weken geleden zagen we dat de Belgische bachelor Fabrizio Tzinaridis koos voor de Nederlandse Madieke. Helaas bleek al snel dat de twee niet voor elkaar gemaakt waren. Wel was Fabrizio tijdens de opnames naar bed geweest met drie verschillende dames. En daar vonden veel mensen wat van. In de podcast RTL Boulevard Reality vertelt Fabrizio hoe het nu met hem is.

“Volgens mij was het te echt, denk ik. Ik ga niet een hele show opzetten voor de mensen thuis om leuk gevonden te worden. Door heel weinig mensen word ik nu leuk gevonden, jammer genoeg”, aldus Fabrizio. Ook vertelt hij dat hij veel negatieve reacties krijgt. “Van doodsbedreigingen tot haatmails, het is echt schrijnend.”

Slechte vader

Helaas blijft het daar niet bij. “Ik kreeg zes of zeven filmpjes waarin iemand zei: ‘Ik ga u kapotmaken’.” Ook vinden veel mensen Fabrizio een slechte vader. “Ik zou een belachelijke vader zijn en geen opvoeding kunnen geven aan mijn zoon, ik ben geen voorbeeld voor hem. Mijn ouders zouden zich moeten schamen”, vertelt Fabrizio openhartig.

Spijt? Dat heeft Fabrizio in ieder geval niet. “Ik sta achter al mijn keuzes. Je kunt niet het huwelijksbootje in stappen zonder dat je weet hoe ‘het’ is samen. We leven in 2022.”

Lees ook
Kijkers vinden ‘Boer zoekt Vrouw’-duo Rob en Wendy geen succes: ‘Wij noemen dit Robdringerig’

Bachelor Thomas

De Nederlandse bachelor Thomas heeft meer geluk in de liefde. Hij is gelukkig samen met Merel. In de reünie van vorige week vertelden de twee tortelduifjes dat ze smoorverliefd zijn.

“Af en toe zit ik naar haar te kijken en denk ik: ja, ze is wel echt knap en mooi. Dan geloof ik bijna niet dat ze van mij is. Dat is onwerkelijk. […] Ik had heel erg gehoopt dat je iemand tegenkomt met wie je zo goed klikt, jezelf zo fijn bij voelt en je alles mee kunt delen. Die steun is wat ik zocht en die heb ik gevonden. Zij maakt mij heel gelukkig”, vertelde Thomas glunderend terwijl hij Merels hand vasthield tijdens de uitzending.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA | Beeld: still Videoland