Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fabrizio Tzinaridis vindt na ‘De Bachelor’ alsnog de liefde: ‘Geweldige toevoeging aan m’n leven’

Fabrizio Tzinaridis vindt na ‘De Bachelor’ alsnog de liefde: ‘Geweldige toevoeging aan m’n leven’

Fabrizio Tzinaridis vindt na ‘De Bachelor’ alsnog de liefde: ‘Geweldige toevoeging aan m’n leven’

Eerder dit jaar was Fabrizio Tzinaridis te zien in de Vlaamse variant van De Bachelor. Er werd flink wat afgezoend, maar de liefde vond hij uiteindelijk toch niet. Inmiddels is er wel een vrouw in zijn leven, alhoewel hij nog niet veel over haar bekendmaakt… 

Klein beetje privacy

Op Instagram Stories stelt Fabrizio zijn nieuwe vriendin voor aan zijn volgers. Of nou ja, een soort van dan. Ze is namelijk onherkenbaar gemaakt op een foto van hen samen. “Ik denk dat we allebei vooral nog proberen te genieten van elkaar en het klein beetje privacy dat ik nog heb”, schrijft hij als reactie op de vraag van een fan waarom hij zijn vriendin niet laat zien.

Niet geheim

Fabrizio benadrukt dat hij zijn nieuwe relatie niet geheim wil houden. “Vroeg of laat word je toch wel ergens samen gezien”, zegt hij daarover. “We hebben het leuk samen en ze is een geweldige toevoeging aan m’n leven”, aldus de bachelor die geen bachelor meer is.

Lees ook
Fabrizio Tzinaridis van ‘De Bachelor’ krijgt doodsbedreigingen: ‘Ik ga u kapotmaken’

Goede liefdesleven

De influencer staat niet bepaald bekend om zijn ‘goede liefdesleven’. Hij was twee keer te zien in Temptation Island, waar zijn imago wat deuken opliep nadat hij zijn ex-verloofde Pommeline Tillière bedroog. Ook over het Belgische De Bachelor was veel commotie. Hij zoende hier met meerdere dames en deelde zelfs het bed met zijn laatste kandidaten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Showbizz24 | Beeld: still Videoland, Instagram