Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Expert legt uit: doet Joep van ‘Married at First Sight’ alleen mee voor de fame?

Expert legt uit: doet Joep van ‘Married at First Sight’ alleen mee voor de fame?

Expert legt uit: doet Joep van ‘Married at First Sight’ alleen mee voor de fame?

Joep uit Married at First Sight is een veelbesproken deelnemer dit seizoen. Volgens kijkers zou Joep namelijk nogal aandachtsgeil zijn. Zo deed de kandidaat eerder ook al mee aan De Bachelorette, waar hij ook al op zoek ging naar de liefde. MAFS-expert Eveline Stallaart vertelt hoe zij erover denkt. 

De Bachelorette

Joeps Bachelorette avontuur bleek helaas geen succes, de Eindhovenaar werd namelijk al snel naar huis gestuurd. Zijn volgende poging tot ware liefde was zijn deelname aan Married At First Sight, waar hij gekoppeld werd aan Caroline. Op dit moment lijkt zijn huwelijk geen mooie toekomst tegemoet te gaan.

Kijkers hadden vanaf het begin al hun bedenkingen bij Joep, omdat dit al de tweede keer was dat hij door middel van een match-making programma de liefde probeerde te vinden. Ging het hem niet alleen om de bekendheid?

Lees ook
MAFS-kandidaat Joep deelt eerlijk bericht: ‘Te kritisch naar mezelf, gebrek aan zelfliefde en altijd maar door blijven gaan’

Complimenten voor zijn deelname

Daar heeft MAFS-expert Eveline Stallaart wel een antwoord op. Zij vertelt dat de experts nooit hebben getwijfeld aan Joeps bedoelingen. Ze vertelt dat ze het meerdere malen aan de kandidaat hebben voorgelegd. “Hij heeft duidelijk aangegeven: ik zoek echt die liefde, ik ben daar aan toe.”

Daaruit concludeert Stallaart dat Joep zeker geen ‘aandachtsgeil persoon’ is. “Dat iemand één keer op televisie is geweest betekent niet dat diegene een soort aandachtsgeil persoon is,” vertelt ze. Ze complimenteert zelfs zijn deelname en denkt dat het heel goed is dat Joep voor de tweede keer zo openminded het avontuur aan is gegaan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: ITV Studios