Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Expeditie Robinson napraat #3: ‘Hij ziet eruit alsof ‘ie stinkt in de ochtend’

Expeditie Robinson napraat #3: ‘Hij ziet eruit alsof ‘ie stinkt in de ochtend’

Expeditie Robinson napraat #3: ‘Hij ziet eruit alsof ‘ie stinkt in de ochtend’

OH, jongens! Het was tijd voor aflevering 3 van dit seizoen. Ik moet eerlijk zeggen: ik zit er nog niet helemaal in, hoor. Ik vind het allemaal verdacht veel lijken op een theekransje en nog weinig te maken hebben met een wedstrijd (ben wel echt van ramptoerisme en leedvermaak, namelijk). Maar wie weet, wie weet wat deze aflevering brengt. Flair’s Selien deelt haar gedachten over Expeditie aflevering 3.

35 Dingen die ik dacht bij Expeditie Robinson afl. 3

 1. Wat ziet die Eva er al verslagen uit hè?
 2. Je wil toch niet wakker worden naast Stefano? Als je hem zo ziet, dan ruik je al dat ‘ie stinkt in de ochtend. Ochtendadem, stinkzweet – op de een of andere manier denk ik ook dat ‘ie naar kroeg ruikt – maar goed, dat zal wel niet na zo’n nacht op een eiland.
 3. Sieneke probeert vuur aan te maken en dat gaat net zo snel uit als haar deelname aan het Songfestival.
 4. John z’n lach is van zijn gezicht (dat kun je wel.. oh nee). Hij vindt het namelijk deprimerend als het regent en dan krijgen we een melodramatisch shot dat ie naar de zee zit te kijken. “Als de zon maar scheen, maar die schijnt ook niet” en “Ik hoop dat het mooi weer wordt, want dan hoeven we niets te maken”. I feel you John. Zodra het weer maar iets richting grijs gaat, moet ik naar de dokter voor een pammetje.
 5. Als Jan iets vertelt, praat ‘ie hetzelfde als wanneer hij een voetbalwedstrijd analyseert: “Ja, als ‘ie er nu niet is, laat je hem hangen en dan uiteindelijk komen ze heus wel om de hoek.. GOAAL”.
 6. NU AL RECLAME?!
 7. Eerlijk is eerlijk, die broodjes van San zien er wel goed uit, je zou er honger van krijgen *rent naar de keuken voor snacks*
 8. Dennis gaat naar huis. Zo jong en dan bang dat je nog een keer een tia krijgt. Ik vind het dapper van hem dat hij het gewoon zegt en weggaat, maar ook echt heel erg zielig *pinkt traantje weg*.
 9. Annemiek, op z’n boers: “Dennis je maakt waardeloze tv, maar bent eigenlijk best een topgozer”. Kan ik me nou helemaal bij aansluiten.
 10. Wat een achterlijk grote puzzelstukken bij die proef tussen Eva en John. Lijkt een beetje op zo’n megapuzzel die kleuterleerlingen hebben liggen.
 11. Zo die John verbaast me hoor, hoe soepeltjes hij op dat blok klimt. En wat lult die vent veel joh, ga gewoon lekker puzzelen.
 12. Ik vind Eva wel echt meer echt meer Robinson dan John de fucking Bever, ondanks dat ze van hem verliest.
 13. Noord heeft zorgen om eten, dus gaan ze bladeren proeven (IEWL). Stefano wil andere impulsen voor het lichaam, dus halen ze een “wortel” onder een steen vandaan (2x IEWL).
 14. Waarom is er bij het ene eiland wel vis en bij het andere niet?
 15. Hahaha stel je voor: je doet mee aan Expeditie en je LUST GEEN VIS.
 16. Britte moet straks van een boom een broekriem maken, want dit is te weinig eten. Dat begrijp ik. Ik zou dr écht niet tegen kunnen. Word al kwaad als ik na m’n ontbijt geen snack voor handen heb.
 17. Día 4. Waar de kampen allemaal lekker zitten te eten en te smikkelen, staat Eva dankbaar te zijn dat ze de bosjes mag kappen: “Zo veel te leren en te doen. Zo bijzonder”. Ik bedoel: dankbaarheid is een groot goed, maar het kan ook te ver gaan hoor. Sta je dan in de kou, zonder eten, in je up – dat is kut. Dat is niks om dankbaar voor te zijn.
 18. PROEFTIJD!
 19. Wat voor dier moet er geslacht worden op dat “spit”?
 20. Bijlen verzamelen en tegels stuk maken! Doe mij ook ff zo’n proef – woede kwijtgooien, lekker hoor.
 21. Hoe Nicolette naar die totem wijst, is hoe een pasgeboren moeder haar kind tentoonstelt aan de wereld. Vol trots.
 22. HAHAHAHAHA STEFANO! Hij stopt die bijlen in zn mond.
 23. Wat kut man, zo’n trap. Jan eroverheen: vergeet ‘ie de bijlen – typisch mannen. Als je mijn vriend naar de supermarkt stuurt, komt ‘ie ook terug met alles, behalve datgene waarvoor ‘ie ging.
 24. Defano (niet te verwarren met Stefano) is wel het snoepje van de expeditie, wat mij betreft. Kunnen we ervoor zorgen dat hij zijn shirt niet meer aantrekt?
 25. Stel je voor dat je door de adrenaline ineens die bijl loslaat aan de achterkant ofzo. En dan iemand onthoofd. Dat zou wat zijn op nationale televee.
 26. Noord wint. Huh. NOORD WINT?
 27. Er ontstaat een liefdevolle bromance tussen Jasper en Jan als ze de proef (je zou het niet verwachten) analyseren: “Ik vind jou ook echt een Robinson man”, zegt Jan. “Ik jou ook”, zegt Jasper.
 28. Ach die Eva die staat nog steeds bomen te hakken (heb haar, op de puzzel na, de hele aflevering nog niks anders te zien doen).
 29. Ik ben pro knuffelen, maar er wordt me in dit spel wel een beetje te zoetsappig met elkaar om te gaan. Dyantha, Sieneke en Robbert staan elkaar zelfs een kus te geven.
 30. JAAA EINDELIJK! Scheurtjes in de groep worden zichtbaar (ja sorry, maar i’m here for the relletjes en niet voor de liefde).
 31. Annemiek ergert zich aan Sylvana. Want die schijnt te lui te zijn om er een blokkie op te gooien. Sterrin vindt het niet erg om in de bosjes te poepen, maar wil wel dat mensen eerlijk zijn. Geen gelieg en bedrieg, slangen en hagedissen zijn haar vrienden. En dan begint ze te huilen. Ik snap niet waarom, wat gebeurde er nou? Ik snap best dat je verdrietig kunt zijn om niks (bedoel, loop eens een dagje mee in mijn leven), maar ik snap het nu echt niet. Of miste ik toch iets? Annemieke weet ook niet helemaal wat ze moet: “Ja dat snap ik wel. Niet huilen joh”.
 32. Bij de eilandraad hebben Nicolette en Kaj hebben hun kleding op elkaar en de omgeving afgestemd, leuk detail.
 33. Jan is trots op ‘de ploeg’, niet zijn team of kamp, maar ploeg. Voetbal zit diep hè.
 34. Ach het zal je maar gebeuren, dat het hele team op jou stemt.
 35. SIEN! Ze mag naar het andere team! Dat wordt wat!

Donderdag mogen we weer!

Beeld: RTL