Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Expeditie Robinson napraat #4: ‘Je lacht je toch kapot om de vete die is ontstaan tussen die twee?’

Expeditie Robinson napraat #4: ‘Je lacht je toch kapot om de vete die is ontstaan tussen die twee?’

Expeditie Robinson napraat #4: ‘Je lacht je toch kapot om de vete die is ontstaan tussen die twee?’

Yes! Afleveringetje vier van Expeditie Robinson 2021. De oude bekenden zijn er weer. Op de een of andere manier vind ik dat dus leuker dan die andere groep (misschien moet ik daar gewoon nog een beetje inkomen). Wat Flair’s Selien dacht: 

 1. Hoe kan Saar er zo uitzien, terwijl ze een kind heeft gehad?
 2. Staat Loiza nou in d’r blote gat te vissen?
 3. Hats: Saar legt ff uit hoe het moet en dan maakt ze – na wat geduld – vuur. Een ekte Robinson verleert het niet hè – ook niet na 11 jaar. 
 4. Ze hadden net zo goed neer kunnen zetten: er ligt eten onder een grasspriet, want dat hele eiland is een aaneenschakeling van omgevallen bomen.
 5. Kamp is blij dat Rob met z’n tengels van de risotto is afgebleven.
 6. Wietze zet zo een visserstoeltje neer en zo’n tentding en gaat ff lekker ontspannen een hengeltje gooien, terwijl de rest op zoek is naar eten (dat vissen heeft geen zin want er is geen vis).
 7. Loiza: eerste plek waar je zoekt is waar het ligt – wat is dat voor theorie? Waar is dat op gebaseerd? Uiteindelijk vinden ze het. En ik wil niet lullig doen, maar Rob was degene die op die plek had gegraven en het dus niet had gevonden.
 8. Ik vind alles wat Rob zegt echt een beetje dommig klinken (sorry) 
 9. De setting voor de proef ziet er weer uit als een marteling 
 10. Oh leuk weer ff reclame voor 25 min *ben even Ben & Jerry’s pakken, krijg honger van het idee dat ze alleen risotto en dat minibeetje macaroni hebben*
 11. Here comes: JOHN! Die is naast doof ook blind en loopt de verkeerde kant op. Na een ferme ‘godverdomme’, omdat hij hoopte op rust in plaats van een proef, vindt hij zijn plekje.
 12. De paniek bij Wietze (en de rest van de groep) als ze niet weten welke John het is. “Het is niet John Williams in elk geval” (geinig) en dan de ontlading als het JOHN DE BEVER is.
 13. John is wel blij: “Berry van Penoza is leuk, Wietzke van 538 ook” (oke JOHN).
 14. Kaj praat tegen John zoals men tegen hun dove en demente oma praat: hard, kinderlijk en met veel gebaren.
 15. Och weer die fucking balk voor Rob. Die man is echt getraumatiseerd. Probleem is dan dat als je er zo tegenop ziet, het ook fout blijft gaan.
 16. Ik kan toch niet de enige zijn die niks begrijpt van zo’n proef?
 17. John is niet goed met namen: “Penoze zat achter mij en de Smaakpolitie ook”.
 18. En daar gaat Rob, van de balk.
 19. Is ‘ie ook nog eens de enige die nog geen staaf heeft weten te bemachtigen.
 20. Als ‘ie ook zo’n uitleg geeft als je de weg vraagt, weet je zeker dat je ergens anders belandt.
 21. Die Jay Jay is echt een zieke kast hè? Met dat slingeren. En bloedfanatiek, al bij een potje pimpampet met z’n ouders.
 22. Dat omkijken naar anderen tijdens zo’n proef, snap ik wel. Ik kijk ook altijd naar anderen tijdens m’n sportlessen en ja, dan val je uiteindelijk (vaak letterlijk – op de grond, in een volle zaal – ben verder niet lomp).
 23. John wil wel de hele tijd rust en is moe. Hij weet ook niet wat een klamboe is en heeft nog nooit een was opgehangen – wat is dit voor kerel? 
 24. Z’n uitleg over de andere deelnemers vind ik wel leuk: van Stefano dacht ‘ie dat hij niet goed was (ik ook), Tuki of Yuki? en die had ‘ie weggestemd.
 25. Hahahahahhaha: “je sokken zijn bijna droog” (3x), JOHN hoort het niet.
 26. Wat een lieve groep! Ze adopteren JOHN meteen – met een bed, klamboe, eten.
 27. Zelfkennis heeft John wel: het is Rob of John. John zegt dat ie niet aan bondjes doet, maar zit de hele tijd bondjes te smeden, onaardig! Ik vind het irritant – “je bent een klootzak”, zegt Wietze (wederom mee eens). Volgens John moeten ze op Rob stemmen want John is sterker (????)
 28. Oh Rob gaat nu hetzelfde doen, maar hij gooit het op ‘groepsgevoel’.
 29. Oh, here comes Sieneke! SJALALIE, SJALALA, SJALALIE, SJALALA. 
 30. Stel je voor dat er geen muziek achter gezet was door de editors en dat je het idee niet begrijpt van het spel. Dat daar dan volwassen mensen tussen fakkels op twee bankjes in het donker zitten en Kaj en Nicolette hen zo serieus aankijken. Je lacht je toch kapot.
 31. Tien punten voor Rob vanwege z’n sarcasme.  
 32. Och, die Sieneke, zo verlegen. Geeft me deja vu’s aan scholen waar je je dan voor moest stellen aan de nieuwe groep (de kans was groot dat voordat ik iets moest zeggen ik al huilend in een hoekje lag – klein traumaatje): ‘Hoi ik ben Sieneke’ (nouja, ik zei dan Selien, natuurlijk).
 33. Man, man, man. Je lacht je toch kapot om de vete die tussen Rob en John is ontstaan.
 34. John voelt de bui natuurlijk al hangen. Hij gaat nog triester kijken dan ie al deed (hij kijkt toch de hele tijd best wel triest – gek voor iemand die zingt dat z’n lach niet weg te krijgen is). 
 35. Ik zou het serieus lullig vinden als die groep Rob naar huis stuurt ipv John, kun je niet maken toch????? Wat is dit????????? Nu gaat het hard voor John. Hehe, gelukkig maar. 
 36. Huh nee? Moet ‘ie weer naar afvallerseiland? Wordt dit een Expeditie waarbij er gewoon nooit iemand naar huis gaat? 

Kan niet wachten tot volgende week! Dan gaat JOHN weer naar Eva en dat moet nu wel iets van juice op gaan leveren. Zin an. Tot maandag!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Screenshot Expeditie Robinson