Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit zijn de exen van Johnny de Mol: Shima, Josje, Chantal Janzen en vele anderen

Dit zijn de exen van Johnny de Mol: Shima, Josje, Chantal Janzen en vele anderen

Dit zijn de exen van Johnny de Mol: Shima, Josje, Chantal Janzen en vele anderen

Johnny de Mol (43) wordt door zijn ex-vriendin Shima Kaes beschuldigd van mishandeling. Details van de aangifte zijn in handen van HP/De Tijd. Vanaf 2014 hadden de twee een relatie. Daarvoor heeft de presentator ook niet stilgezeten. Dit zijn alle bekende exen van Johnny de Mol, mét oude foto’s.

Tatum Dagelet (47)

Een korte en hevige liefde tussen Johnny en Tatum. Tijdens The Roast of Johnny de Mol maakte ze de nodige grappen over hun tijd samen.

Liesbeth Kamerling (46)

De liefde tussen Johnny en Liesbeth bloeide op achter de schermen van GTST. Bekijk hier een foto van de twee in 2001.

Chantal Janzen (43)

Johnny en Chantal waren maar liefst drie jaar samen en beëindigde in hun relatie in 2004. Toch omschreven zij hun relatie niet als serieus. Chantal noemde het destijds twee kinderen in een speeltuin.

Bridget Maasland (47)

Een onverwacht koppel dat net zo plotseling bij elkaar kwam als dat ze weer uit elkaar gingen. Johnny en Bridget kregen in september 2010 een relatie en hielden het ongeveer een jaartje uit. Ze kregen ruzie op vakantie, waarna Bridget eerder naar huis vertrok.

Celine Prins (37)

In april 2011 kreeg Johnny een relatie met model Celine. De liefde was echter maar van korte duur. Diezelfde zomer zouden ze alweer uit elkaar zijn.

Kim Kennedie

Begin 2012 ging Johnny met Kim, de dochter van voormalig hotelmagnaat Hans Kennedie. Johnny was van plan voor zijn grote liefde naar New York te verhuizen. Maar ook deze relatie hield geen stand.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kennedie (@kimkennedie)

Josje Huisman (36)

In 2013 bleek Johnny samen te zijn met K3-lid Josje. Echter was ook deze relatie van korte duur. Begin juni vertelde Josje snikkend op tv dat het over was. Er klonken geruchten dat Johnny vreemd was gegaan.

Lees ook
Een tijdlijn van de relatie van André Hazes en Monique Westenberg: hoe vaak heeft Monique hem al vergeven?

Shima Kaes (36)

Sinds 2014 waren Johnny en Shima een koppel. In deze relatie kwam het zelfs tot een verloving. Toch gingen ze een jaar later ieder hun eigen weg. Nu is het ex-stel volop in het nieuws, aangezien Shima aangifte heeft gedaan tegen Johnny wegens mishandeling.

Anouk van Schie (40)

En dan lijkt het er toch op dat Johnny zijn ware liefde heeft gevonden. Sinds 2016 is hij samen met Anouk, zangeres van de vroegere meidengroep Kus. In 2018 zijn ze getrouwd, ook hebben ze samen twee kinderen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Ze.nl | Beeld: BrunoPress