Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WAT?! Ex-vriendin eist 25 miljoen dollar van Afrojack

WAT?! Ex-vriendin eist 25 miljoen dollar van Afrojack

WAT?! Ex-vriendin eist 25 miljoen dollar van Afrojack

De Nederlandse dj Afrojack verscheen in 2016 nog in de top 10 van beste dj’s in de wereld, maar 2017 start voor hem op een mindere noot. Zo werd hij net door zijn ex-vriendin Lauren Meditz aangeklaagd wegens emotionele mishandeling tijdens hun relatie en de blondine eist daar maar liefst 25 miljoen dollar voor.

Afrojack, geboren als Nick van de Wall, en Lauren Meditz waren twee jaar samen maar besloten in mei van vorig jaar een punt te zetten achter hun relatie. Lauren zei eerder al dat haar vriend haar door de beveiliging had laten verwijderen van een feestje in Las Vegas omdat ze het volgens hem te gezellig had met vriendinnen en niet genoeg aandacht aan hem besteedde. Dat was voor haar de druppel om de relatie te beëindigen.

Zelfmoord

Lauren heeft haar ex-vriendje 8 maanden later beschuldigd van emotionele mishandeling, waaronder opdringerig gedrag en manipulaties. Zo vertelt ze in de aanklacht dat hij haar gedurende hun relatie voortdurend controleerde en haar steeds weg hield van haar familie en vrienden. Ze zou zelfs haar baantje in een nachtclub hebben moeten opzeggen omdat ze van hem dag en nacht bereikbaar moest zijn. Zo had hij zelfs al eens gedreigd met zelfmoord toen ze haar telefoon een keertje niet had opgenomen.

Schoonheidsideaal

De aanklacht gaat echter nog verder. De blondine beweert namelijk dat Afrojack haar meerdere keren verplicht heeft om aan haar uiterlijk te laten sleutelen. Zo onderging ze meerdere botoxbehandelingen en liet ze enkele fillers in haar gezicht plaatsen. Bij al deze klachten hoort ook een mooie geldsom, want Lauren eist maar liefst 25 miljoen dollar van de dj, ofwel ruim 23 miljoen euro. Daarnaast wil ze ook graag het hoederecht over hun hondje Dory, dat momenteel bij de moeder van Afrojack in Spijkenisse verblijft.

Afrojack heeft zelf nog niet gereageerd op de berichten.