Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ex-verloofde Johnny over familie de Mol: ‘Laat je alsjeblieft niet voor de gek houden’

Ex-verloofde Johnny over familie de Mol: ‘Laat je alsjeblieft niet voor de gek houden’

Ex-verloofde Johnny over familie de Mol: ‘Laat je alsjeblieft niet voor de gek houden’

De ex-verloofde van Johnny de Mol, Shima Kaes, laat via Instagram weten dat familie de Mol al jarenlang op de hoogte was van het seksueel wangedrag tijdens The Voice of Holland. Ook zegt ze dat kijkers zich niet moeten laten manipuleren door het geëmotioneerd verhaal van haar ex Johnny, dat hij maandag tijdens talkshow HLF8 vertelde.

Manipulaties

“Al het misbruik, de manipulaties en de corruptie moet nu stoppen”, schrijft Shima op haar Instagram. “Laat je alsjeblieft niet voor de gek houden door een beroemdheid die met tranen in zijn ogen op televisie verschijnt en je probeert te overtuigen dat ze geen idee hadden en hoe geschokt ze zijn door alle tragische gebeurtenissen”, waarschuwt ze.

“Dit zijn degenen die de dienst uitmaken en ook bij de show horen. Ze wisten het allemaal, al lang voordat het allemaal naar buitenkwam. Dit is gewoon een circus waarin ze elkaars rug dekken om het er minder rampzalig uit te laten zien en ik word er misselijk van”, vertelt de ex van Johnny. Kaes zegt dat de tranen ‘een strategie’ zijn van de familie om zo de kijker te manipuleren.

“We moeten voorkomen dat ze er elke keer weer mee wegkomen”, zegt Kaes ook. “Ze doen alsof ze goden zijn en geloven dat ook.”

Lees ook
Dit weten we nu al over wat er in de aflevering van BOOS over The Voice te zien zal zijn

Ruzie met familie de Mol

Shima had tussen 2014 en 2015 een relatie met Johnny, maar heeft geen goede ervaringen met de familie. De ex-verloofde heeft namelijk al langere tijd ruzie met de Mol. Er zou volgens haar zelfs sprake zijn van meerdere geweldsincidenten tussen haar en Johnny. Kaes heeft in 2020 aangifte gedaan tegen haar ex voor poging tot mishandeling en doodslag. Daarvoor deed vader John en Johnny aangifte tegen Kaes wegens poging tot afdreiging.  Vervolgens deed de juridisch adviseur van Kaes weer aangifte tegen Johnny en John de mol voor het doen van valse aangifte.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress