Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ex Sonja Bakker veroordeeld voor mishandeling van Sonja: taakstraf én voorwaardelijke celstraf

Ex Sonja Bakker veroordeeld voor mishandeling van Sonja: taakstraf én voorwaardelijke celstraf

Ex Sonja Bakker veroordeeld voor mishandeling van Sonja: taakstraf én voorwaardelijke celstraf

De ex-verloofde van Sonja Bakker, Barry Suijdam, blijkt losse handjes te hebben. Hij zou de dieetgoeroe meerdere malen geslagen hebben en is daar nu zelfs voor veroordeeld, zo blijkt maandagavond. Sonja heeft het nieuws aan De Telegraaf bevestigd.

Straf voor ex Sonja Bakker

Hij is veroordeeld tot twee weken voorwaardelijke gevangenisstraf en een taakstraf van zestig uur. Nu hij veroordeeld is, is het voor haar einde verhaal. “Ik weet van de zaak. Het is zijn ‘pakkie an’. Ik wil door met mijn leven”, vertelt ze aan de krant. Vreemd genoeg zegt Barry van niets te weten. In RTL Boulevard zegt “van niets te weten” en “ook niet aanwezig te zijn geweest in de rechtbank”. Barry liet weten een advocaat in de arm te hebben genomen.

Heftig incident

De relatie van Sonja en Barry kwam op een vrijdagavond in november tot een dieptepunt: bewoners uit de omringende straten zagen hoe de taxi van Sonja en Barry werd ‘opgevangen’ door de politie. “De twee hadden die avond een feestje in Hoorn ter ere van Sonja’s nieuwe boek. Op de terugweg zouden ze hoogoplopende ruzie hebben gekregen”, vertelde een ingewijde de media. “De politie, die al was geïnformeerd, stond hen bij Sonja’s huis op te wachten. Sonja stapte totaal overstuur uit en Barry vluchtte weg. De politie heeft nog naar hem gezocht om zijn verhaal aan te horen, maar ze hebben ze hem niet te pakken gekregen. De politie is met Sonja mee naar binnen gegaan en daar zijn ze tot half drie in de nacht gebleven”, aldus ooggetuigen destijds.

Niet meer te redden

Na dit incident woonden de twee tijdelijk apart. Barry onderging intussen agressietherapie. Hij zocht meermaals de media op om zijn verhaal te doen en om Sonja te laten weten dat hij nog niet had opgegeven. Hij kreeg een herkansing en samen vlogen ze zelfs nog naar Ibiza om de roddels in Nederland te ontvluchten en ongestoord aan hun relatie te kunnen werken. Sonja zei daar eerder over: “Ik had een knetterende ruzie met Barry die onder een vergrootglas kwam te liggen. Als het bij een onbekend stel gebeurt, gaan ze de volgende dag samen een wandeling maken en praten ze het uit. Maar in ons geval escaleerde het totaal. Iedereen bemoeide zich ermee en de verhalen werden alleen maar erger.” Toch mocht het niet baten. Twee weken geleden werd bekend dat Sonja definitief een punt achter de relatie had gezet.

Lees ook
Relatie tóch niet meer te redden na crisis eind 2020: Sonja Bakker breekt definitief met verloofde

Weer alleen met de kinderen

De 46-jarige Sonja en de 47-jarige Barry waren sinds 2018 bij elkaar en sinds 2020 verloofd. In oktober nog deelde Sonja in een post voor hun driejarige jubileum: “Elke dag met jou is een feestje”. Sonja was eerder getrouwd met Jan Reus. In augustus 2017 maakten ze bekend uit elkaar te gaan. De blondine schreef op Instagram: “Wij gaan verder als trotse ouders van onze mooie kinderen.” Sonja en Jan hebben samen één zoon, de vierjarige Bram. Uit haar eerste huwelijk met Koen Lenting heeft de dieetgoeroe nog twee zoons, Tristan en Finn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sonja Bakker (@sonjabakker.nl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sonja Bakker (@sonjabakker.nl)

Bron: STORY | Beeld: Peter Smulders