Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Virginia van Eck is na ‘loodzware’ relatie ook bijna 60 kilo kwijt: ‘Wat zie je er super uit!’

Virginia van Eck is na ‘loodzware’ relatie ook bijna 60 kilo kwijt: ‘Wat zie je er super uit!’

Virginia van Eck is na ‘loodzware’ relatie ook bijna 60 kilo kwijt: ‘Wat zie je er super uit!’

Virginia van Eck (28) begon ruim een jaar geleden aan haar strijd tegen de kilo’s door een gastric bypass-traject in te gaan. Dat leverde haar een nieuwe liefde op, én een enorme transformatie. De ex-vrouw van Peter Jan Rens is ruim 57 kilo kwijt.

‘Bang om terug te vallen’

Virginia moet soms nog even wennen aan haar nieuwe gewicht. “Ik kijk naar mijzelf en denk… Waar is de rest van mij gebleven!?”, schrijft ze op Instagram. Ze is blij en gelukkig met haar transformatie, maar ze is ook bang om terug te vallen. “Toch nog de onzekerheid over of ik het vol hou.” De ex-vrouw van Peter Jan Rens probeert er niet al te veel over na te denken. “Wie weet, de tijd zal het leren. Voor nu haal ik alles uit het leven.”

Enthousiaste reacties

Volgers reageren vol lof op Virginia’s transformatie. “Trots op jou, knappe dame!”, reageert haar geliefde Mandy. “Wauw! Wat een prestatie”, schrijft een ander. “Jeetje, wat zie je er super uit.” Sommige volgers herkennen de onzekerheid. “Ergens blijft het altijd nog een weg van zoeken naar jezelf. Voel mij alsnog gelukkiger dan ooit.”

Pijnlijke breuk

Na een relatie van zeven jaar was de koek op tussen Peter Jan Rens (70) en zijn vrouw Virginia (28). Samen kregen zij twee kinderen gekregen. Het huwelijk liep stuk doordat Virginia stapelgek werd op een ander: de blonde Mandy (29).

Lees ook
Heeft Virginia mannen afgezworen na Peter Jan Rens? Maand na breuk op de foto met nieuwe vriendin

Nieuwe liefde

Virginia en Mandy leerden elkaar kennen bij de groepsessies die plaatsvonden voor hun gastric bypass-operaties. “Zij onderging haar maagverkleining drie dagen voordat ik aan de beurt was. Het klikte uiteindelijk zo goed, dat er meer uit kwam dan alleen een vriendschap. Tussen Peter Jan en mij boterde het ondertussen al langer niet, maar we gingen toch altijd door omwille van de kinderen. Deze verliefdheid maakte het echter makkelijker de knoop door te hakken”, aldus Virginia eerder tegen De Telegraaf.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Virginia van Eck (@virginiaveck)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Virginia van Eck (@virginiaveck)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Virginia van Eck (@virginiaveck)

Bron: STORY | Beeld: Peter Smulders