Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ex-man en vader van zoontje verdronken Naya Rivera bevindt zich in ‘regelrechte nachtmerrie’

Ex-man en vader van zoontje verdronken Naya Rivera bevindt zich in ‘regelrechte nachtmerrie’

Ex-man en vader van zoontje verdronken Naya Rivera bevindt zich in ‘regelrechte nachtmerrie’

Ongeveer een week geleden raakte Naya Rivera (33) vermist, waarna een aantal dagen later het tragische nieuws kon worden bevestigd dat de ‘Glee’-actrice was omgekomen door verdrinking. Haar plotselinge overlijden is volgens vrienden hard aangekomen bij haar ex-man Ryan Dorsey (36), de vader van hun vierjarige zoontje Josey.

Ex-man Naya Rivera

Een bron meldt aan het Amerikaanse tijdschrift People dat de acteur de afgelopen dagen nauwelijks geslapen heeft en “helemaal stuk is”. “Het is een regelrechte nachtmerrie. Hoewel Naya en hij niet meer samen waren, is en blijft ze altijd de moeder van Josey. En dat jongetje heeft zijn moeder nodig, maar dat is nu allemaal anders geworden”, klinkt het. “Ryan kan zich geen leven zonder Naya voorstellen, met name voor hun zoon.”

Familie

Nadat bekend werd dat zijn ex vermist was, zou Dorsey zo snel mogelijk naar Lake Piru zijn gegaan om zich te ontfermen over zijn zoon. “Sinds het moment dat Naya als vermist werd opgegeven is Ryan bij haar familie geweest”, vertelt de bron. “Behalve dat ze met z’n allen voor Josey zorgden, hadden ze ook veel steun aan elkaar.”

Turbulente relatie

Rivera kreeg in september 2015 zoon Josey met acteur Ryan Dorsey. De relatie tussen de twee was een tumultueuze. Ze trouwden in 2014, maar waren in 2017 alweer van plan te gaan scheiden. Uiteindelijk zagen ze daar vanaf. In datzelfde jaar kwam Naya negatief in het nieuws nadat haar man haar aanklaagde wegens huiselijk geweld. Zij zou hem tijdens een wandeling met hun zoontje meerdere malen hebben geslagen. De aanklacht werd ingetrokken, en Naya en Ryan scheidden in juni 2018. De acteurs deelden de voogdij over hun kind.

Lees ook
Mooi: makers ‘Glee’ stellen toekomst zeker voor zoontje (4) Naya Riviera

Verdrinking blijkt doodsoorzaak

De 33-jarige Rivera werd sinds vorige week woensdagmiddag vermist. Ze verdween tijdens een boottochtje met haar zoontje op Lake Piru, een groot stuwmeer in Californië. De politie trof het jongetje alleen slapend aan in de boot. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Volgens de pas vierjarige Josey waren hij en zijn moeder zwemmen. Zij zou hem op de boot hebben geduwd en toen hij omkeek, zag hij haar onder water verdwijnen. Ze zou haar leven hebben gegeven om haar zoontje te redden. Een patholoog in Los Angeles heeft vastgesteld dat Naya, wier lichaam maandag gevonden is, om het leven is gekomen door verdrinking.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

just the two of us

Een bericht gedeeld door Naya Rivera (@nayarivera) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I’ll love you forever, I’ll like you for always, as long as I’m living, my baby you’ll be. Happy birthday Josey! Love Mommy ❤️

Een bericht gedeeld door Naya Rivera (@nayarivera) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#bait

Een bericht gedeeld door Naya Rivera (@nayarivera) op

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram