Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit ex-K3’tje start een solo carrière

Dit ex-K3’tje start een solo carrière

Dit ex-K3’tje start een solo carrière

Karen Damen heeft besloten om solo te gaan. Nadat zij, Josje en Kristel dit jaar zijn gestopt met K3 en werden opgevolgd door Klaasje, Hanne en Marthe heeft Karen niet stil gezeten. Zo deed ze mee aan het succesvolle Belgische programma Nieuwe Buren en trouwde ze eindelijk met Anthony van der Wee met wie ze al acht jaar verloofd was. En nu is ze klaar om aan haar solo carrière als zangeres te gaan werken. 

Karen en Anthony trouwden in september op Ibiza en Karen zong speciaal voor de gelegenheid een huwelijkslied. Ze vertelt aan Het Laatste Nieuws: ‘Na K3 heb ik bewust een paar maanden niets gezongen, maar toen ik in de studio stond om het lied voor ons trouwfeest op Ibiza in te zingen, besefte ik weer hoe graag ik het eigenlijk wel deed. Ik heb altijd de droom gekoesterd om na K3 met muziek verder te gaan, maar ik had een duwtje nodig. Nu alles openbaar is, kan ik niet meer terug. (lacht)’

Of ze in het Frans, Engels of Antwerps gaat zingen weet ze nog niet, wat ze wel weet is dat ze na 17 jaar bij K3 een totaal andere richting uitwil. Wij zijn benieuwd!

Lees ook:

AHA: daarom was Josje niet uitgenodigd op het huwelijk van Karen Damen

Dit ex-K3’tje speelt Belle in de nieuwe Disneymusical ‘Beauty and the Beast’

Zien: Dit deed Josje terwijl Karen trouwde op Ibiza

Bron: hln.be.