Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ex-K3’tje Josje bekritiseerd om nieuwste fotoshoot!

Ex-K3’tje Josje bekritiseerd om nieuwste fotoshoot!

Ex-K3’tje Josje bekritiseerd om nieuwste fotoshoot!

Josje Huisman, beter bekend als voormalig K3-zangeres, staat onder vuur. De blondine straalt in een pittig outfitje op de cover van Het Nieuwsblad, maar heeft daarmee dierenbeschermers op haar hals gehaald.

Mode
De 30-jarige Josje lanceerde onlangs haar boek ‘Dresscode Josje’ en dat is dan ook de aanleiding voor de grote fotoshoot in Het Nieuwsblad. ‘All About Style’ is de kop die prijkt op de cover van het blad, en de foto is op het eerste gezicht prachtig om te zien. Josje poseert tussen twee olifanten in een rood ensemble, wat de foto een bijzondere twist geeft.

Gedrogeerd
Dierenliefhebbers en dierenbeschermers zijn echter massaal over de cover gevallen. Boze tongen beweren dat de olifant waarmee ze gefotografeerd is, gedrogeerd of zelfs dood zou zijn. Nadat ze een foto uit de reeks van Het Nieuwsblad op haar Instagram plaatste, kreeg Josje dan ook bergen kritiek over zich heen.

Hart van goud
Haar fans staan Josje wel bij en steken haar via sociale media gelijk een hart onder de riem. “Kennen jullie Josje wel goed genoeg? Ze heeft een hart van goud en Josje is zelf een dierenvriend”, schreef een volger onder de Instagramfoto van Josje. Ook reageren veel van haar fans met een simpele “Wauw!” op de foto, om te laten weten dat ze compleet achter Josje staan.

Bekijk de betreffende kiekjes hieronder. Wat vind jij van de foto’s?

Bron: Grazia, Instagram.

Lees ook: